Keystone logo

Institute of Development Studies

A logo

Bevezetés

A Institute of Development Studies (IDS) világszínvonalú kutatást, tanulást és oktatást nyújt, amely átalakítja az igazságosabb és fenntarthatóbb fejlődéshez globálisan szükséges tudást, cselekvést és vezetést.

Igazságos és fenntartható partnerségeken keresztül együttműködünk a kormányokkal, a filantróp alapítványokkal, a nem kormányzati szervezetekkel, a tudósokkal és a civil társadalommal a progresszív társadalmi, politikai és gazdasági változások megközelítésének átalakításában oly módon, amely végső soron megváltoztatja az emberek életét.

Segítettünk olyan innovatív új partnerségek előmozdításában, amelyek dollármilliókkal járulnak hozzá további adóbevételekhez Afrikában, amelyeket újrabefektethetünk az országok nemzeti fejlődésébe. Dolgoztunk azon, hogy olyan megoldásokat nyújtsunk a környezeti problémákra, amelyek a helyi emberek tudására és gyakorlatára építenek. Kiemeltük a helyi közösségek szerepét az olyan halálos járványok megszüntetésében, mint az Ebola vírus. Több száz kivételes fejlesztési vezetőt és bajnokot neveltünk, köztük politikai vezetőket, ország nagyköveteket és kormánytisztviselőket, civil társadalmi vezetőket és vállalkozókat.

Hírnevünk a kutatás és a nemzetközi kitekintés terén felülmúlhatatlan, és tükröződik a QS World University legfrissebb ranglistáján nyújtott teljesítményünkben, ahol a világ első helyezettjei vagyunk a fejlesztési tanulmányok terén, a Sussexi Egyetemmel együtt. A 2019-es Global Go To Think Tank Index Report is az első számú nemzetközi fejlesztési agytrösztnek számít.

Tudjon meg többet jövőképünkről és stratégiánkról
További információ a hatásainkról az éves beszámolónkban

Helyszínek

  • Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Kérdések