Keystone logo
Insenia Design School Madrid

Insenia Design School Madrid

Insenia Design School Madrid

Bevezetés

iskola

Belsőépítészek képzése 1998 óta

Az INSENIA alapítói szakmai karrierjük kezdete óta a tervezők és a formatervezési tanárok egyidejűleg és elválaszthatatlanok.

A képzés iránti kényszer arra késztette őket, hogy több száz ingyenes beszélgetést és szemináriumot tartsanak Spanyolország egész területén, a dekoráció és a belsőépítészet iránt érdeklődő mindenféle szakember számára. Szakmai karrierjük kezdete óta, 20 évvel ezelőtt, Madridban a különféle formatervezési és dekorációs iskolákban tanítottak. 1998 óta elindították saját képzési projektüket, amelyet 2013 óta fejeztek be a CEROESPACIO IMADDE-ban, és arra számítottak, hogy néhány hét alatt megosztják a 20 éves tapasztalatot, amely mindenféle teret megtervez.

Oktatási és vezetési csapat

Az INSENIA-nál történő képzés fő előnye kétségtelenül tanárainak, Spanyolország dekorációs ágazatának vezető szakembereinek tapasztalata.

Lehetetlen megtanítani azt, amit az első személynél nem gyakoroltak és tapasztaltak meg. Az INSENIA-ban tudjuk, miről beszélünk, mivel a belsőépítészet, a formatervezés, a művészet és a dekoráció igazi szakemberei vagyunk, szakmai karrierjükre összpontosítunk és szenvedélyesen foglalkozunk munkánkkal. Ez egyedivé tesz minket. Örülünk annak a saját projektnek, amelyben megvalósíthatjuk álmaink és a hallgatóink álmait: egyre többet megtudhatunk a világ legszebb szakmájáról, a belsőépítészetről.

Karrier kilátások

Ha képzésünk végén inkább az önfoglalkoztatást választja, és saját belsőépítészeti vállalkozást Insenia Design School Madrid , akkor a Insenia Design School Madrid ban Insenia Design School Madrid minden információt, amelyre szakmai tevékenységének megkezdéséhez szüksége van. Osztjuk meg Önnel a belsőépítészeti tanulmányokat és a projekt részlegeket irányító 20 éves gyümölcsöt.

És ha még mindig szüksége van további információra, keresse fel tanácsadó szolgálatunkat a dekorációs cégek létrehozására vonatkozóan. Örömmel elvégezzük az összes szükséges eljárást az Ön számára, egy nagy tapasztalattal rendelkező és megfelelően regisztrált adminisztratív vezető útján.

A lakberendezés területén folytatott képzés végtelen munka- és üzleti lehetőségeket nyit meg ajtók előtt. Diákjaink érkeznek a munkaerőpiacra, készen állnak arra, hogy minden típusú társasághoz csatlakozzanak:

 • Belsőépítészeti tanulmányok
 • Építészeti tanulmányok
 • Reform cégek
 • Dekorációs üzletek
 • Bútorgyárak
 • Kép- és dekorációs tanácsadók
 • Rendezvénytársaságok
 • Állványgyártó vállalatok
 • Irodaberendezési társaságok
 • Bútorüzletek
 • Tervezi a társaságok körvonalazását
 • 3D építészeti megjelenítő cégek
 • Dekorációs magazinok és blogok
 • Franchise tervező osztályok
 • Nagyszerű barkácsláncok

Professzionális tanárok és aktívak.

Professzoraink aktív szakemberek, akik közül többet regisztráltak saját szakmai szövetségükben, és teljes mértékben részt vesznek szakmai karrierjükben. Velük sokkal többet fog megtudni, mert kimeríthetetlen forrásuk az anekdotáknak és a tapasztalatoknak.

Osztály helyreállítása.

Ha hiányzik egy osztály, akkor a következő alkalommal kérheti le. Minden osztályunkat havonta vagy kéthavonta megismételjük. Fontos, hogy mindegyikön részt vegyen, és ezért hajlandó vagyunk minden lehetőséget biztosítani, hogy megszerezze.

Kondenzált tanfolyamok

Az INSENIA képzési programokat úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legrövidebb időn belül hozzáférhessenek a teljes oktatáshoz, kiküszöbölve a szakma napi gyakorlatát. Egyszerűen fogalmazva: „elválasztottuk a szalmát a gabonafélétől”, hogy egyedül maradjunk az igazán fontos anyaggal. Tanfolyamaink különösen a projektek tantárgyaiba és a hallgatók által a valós projektekre alapozott gyakorlati feladatok kidolgozására, az azonosított terekbe és a szakma gyakorlásának valósága által támasztott követelményekkel és korlátozásokkal mélyülnek el.

Ideje tanulni, gyakorolni és élvezni

Felkérjük Önt, hogy végezzen gyakorlatokat az elméleti osztályok hete alatt, de minden alkalommal rendelkeznie kell ezek végrehajtásával. Szeretnénk, ha élvezné a szemináriumokat, és kihasználhassa azokat a stressz és rohanás nélkül, amelyet a gyakorlatok átadásának dátuma okoz. Így velünk először megtanulja, majd gyakorolja azt, amit megtanult, elegendő idővel az asszimilációhoz, alkalmazáshoz és a helyesbítéshez. Szeretnénk, ha élvezné képzését és rendelkezik a szükséges idővel kiegészítő tevékenységek elvégzéséhez, például múzeumok, dekorációs üzletek és speciális könyvtárak meglátogatásához.

Kulturális és kereskedelmi látogatások

Sokkal jobban megközelítjük a valósághoz, mint tudnád képzelni. Részt vehet a projektbemutatókon valódi ügyfelekkel, háztartási látogatáson kísérheti egyik belsőépítészünket, meglátogathatja a folyamatban lévő munkákat, részt vehet szállítóink termékeinek bemutatásain, meglátogathatja velünk bútorgyárakat vagy anyagüzleteket, vagy kísérhet minket A fő dekorációs vásárok.

Valós gyakorlatok oktatva

Az INSENIA-ban a gyakorlatokat a mesterképzéseink is tartalmazzák. Nem szüntethetjük meg a képzést, ha azt legalább hat héten keresztül nem valósították meg a gyakorlatban. Az Önök rendelkezésére bocsátottuk a belsőépítészeti stúdiónkban történő oktatás lehetőségét, hogy megismerjük az ügyféllel és a beszállítókkal kötött megállapodás valóságát.

Meggyőződésünk, hogy a régi „Apprentice” módszerre az a tanár segítésével jött létre. Ezért kínálunk lehetőséget arra, hogy további tanítási gyakorlatokat végezzen a saját stúdiónkkal együttműködésben. Néhány volt hallgatónk jelenleg szabadúszóként dolgozik az EstudioCeroEspacio, a dekorációs stúdiónkban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, amikor csak akarja

Miután a képzés befejeződött és az INSENIA volt hallgatójaként korlátlanul hozzáférhet a tanáraihoz intézett kérdésekhez. Ne félj elfogadni a nehéz projekteket, támogatni fogjuk Önt és eloszlatjuk kétségeit.

Legalább hetente kétszer nyitjuk meg osztálytermeinket az iskolai órákon kívül, hogy munkába jöhessen, és konzultáljon a tanárával bármilyen, az ön számára releváns témában.

Szüksége van tanácsra ahhoz, hogy saját dekorációs vállalkozását elindítsa? Kérjen üzleti tanácsadót. Mindent megteszünk, amire szüksége van: adminisztratív eljárások, regisztráció a társadalombiztosításban és a pénzügyekben, online marketing, weboldalak, közösségi hálózatok és még sok más.

Munkaügyi Tanács

Az általunk kínált kurzusok és mesterek célja, hogy minden hallgatónk számára új szakmát biztosítsanak a belsőépítészet és dekoráció területén. Számos cég jön hozzánk hajlandó szakemberek keresésére, és hallgatóink és öregdiákunk részesülnek előnyeiből.

A hírrészben * tudatában lehet minden új állás, szakmai gyakorlat vagy együttműködési ajánlatnak, amelyet az ágazat vállalkozásai igényelnek.

* Csak Insenia hallgatói és öregdiákjai számára.

A Madrid szívében

Az INSENIA tanít a Las Cortes madridi szomszédságában, a főváros összes nagyszerű üzletének közelében (Trentino, Gastón és Daniela, Gancedo, D'Erre, Keops stb.), Valamint a művészet és a szív szívében. Madridi tervezés, két lépésre a Thyssen Múzeumtól, a Prado Múzeumtól, a Reina Sofía Múzeumtól és a Caixa Fórumtól, a legjobb kommunikációval tömegközlekedéssel vagy autóval, és a parkoló 100 méterre található.

Dimad edzőpartnerek

Insenia Design School Madrid a Insenia Design School Madrid , a Madridi Tervezők Szövetsége képzési intézményeinek, felsőoktatási iskoláinak és képzési partnereinek része. A tagság miatt a mester hallgatóinknak lehetősége van arra is, hogy egy év alatt költség nélkül legyenek hallgatói partnerek. Ilyen módon választhatnak egy nagyszerű kulturális és oktatási ajánlatot a formavilággal kapcsolatban, és aktívan részt vehetnek az Egyesület tevékenységeiben.

Helyszínek

 • Calle del Marqués de Cubas,6, 28014, Community of Madrid

Kérdések