Keystone logo
Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Bevezetés

Helyi gyökerek, globális jelenlét

Az Indiana University Maurer School of Law az 1842-ben alapított kilencedik legrégebbi jogi iskola az Egyesült Államokban és az első állami iskola a Midwestben. A klasszikus főiskolai város Bloomingtonban, egy gyönyörűen erdős környezetben található, az IU campus következetesen a nemzet legszebbek közé tartozik. A mi örökségünk helyi, de jelenlétünk globális: a diplomások több mint fele talál munkát Indián kívül.

JD fok

Szigor + közösség = siker

A Maurer School of Law JD program tudományos szigorúságot biztosít egy támogató közösségben. Kreatív, energikus és gondoskodó diákokat vonzunk, akik lelkesen szeretnének elkötelezett szakemberekké válni, és szeretnének változtatni a mai bonyolult világban. Szakértelmünk a legerősebb a szellemi tulajdon, a nemzetközi jog, a büntetőjog, az adó- és a környezetvédelmi jog területén, de a tanfolyamok széles skáláját kínáljuk szinte minden tanulmányi területen. Kettős diplomát is kínálunk az üzleti életben, a környezetvédelemben és a közügyekben, a kiberbiztonságban és sok más területen az Indiana Egyetem nemzetközileg elismert posztgraduális iskoláin keresztül.

Végzettség

100 éves kiválóság a fejlett jogi tanulmányokban

Indiana University Maurer School of Law több mint 100 éve ad diplomát nemzetközi jogászoknak, LLM, MCL, SJD és Ph.D. programok. Programjaink lehetőséget nyújtanak az akadémiai szempontból kiemelkedő hallgatóknak, hogy szigorú, de támogató környezetben fejlett jogi tanulmányokat folytassanak.

Új kétéves LLM angolul a jogi programhoz

Ez az új kétéves program lehetővé teszi, hogy LLM-t szerezzen, miközben megismeri az amerikai jogrendszert, és azon dolgozik, hogy megfeleljen az általános LLM-fokozat angol nyelvtudási követelményeinek.

Közös fokok

Egy nagyszerű globális egyetem ereje

Az Indiana Egyetem nagyszerű kutatóegyetem, az üzleti élet (#23), valamint a köz- és környezetvédelmi ügyek (#1) legmagasabb rangú programjaival. A joghallgatók abban a kiváltságban részesülnek, hogy kettős diplomát szerezhetnek a 12 kiemelkedő iskola és tanszék egyikével - vagy saját programot készíthetnek.

A JD/MBA
Keressen JD/MBA -t mindössze három év alatt a Kelley School of Business -lel együttműködve.

Nemzetközi kettős diplomák
Töltse az első két évet Bloomingtonban, majd válasszon a világ négy városából a tanulmány befejezéséhez

A JD/MPA és a JD/MSES
Közös diplomák az O'Neill Köz- és Környezetvédelmi Iskolában

A JD/MS a kiberbiztonságban
Időbeli fokozat a változó időkhöz

Egyéb ízületi fokozatok

Az üzleti, állami és környezetvédelmi ügyekben végzett közös diplomák mellett a Jogi Iskola számos más formális közös képzési programot is kínál, vagy létrehozhat egyénileg tervezett közös diplomát, amely megfelel a tanulási és karriercéljainak. A Jogi Iskola együttműködik a másik iskolával vagy tanszékkel a közös vagy párhuzamos program létrehozása érdekében.

IU közös végzettségű partneriskolák

 • Művészeti és Tudományi Főiskola
 • Hamilton Lugar Globális és Nemzetközi Tanulmányok Iskola
 • Kelley Business School
 • Luddy Informatikai, Számítástechnikai és Mérnöki Iskola
 • A Médiaiskola
 • O'Neill Köz- és Környezetvédelmi Iskolája
 • Oktatási Iskola
 • Közegészségügyi Iskola

Helyszínek

 • Bloomington

  211 South Indiana Avenue, 47405, Bloomington

  Kérdések