Keystone logo

Indiana University Graduate School – Cybersecurity

A logo

Bevezetés

Az IU Bloomington-ban innovációnkat folytatjuk a posztgraduális képzésben

Az interdiszciplináris és magas színvonalú kutatást a szövetségi, állami és nonprofit ügynökségek támogatásai és díjazásai támogatják. 2012-ben az IU közel 533 millió dollárt kapott külső kutatási díjaknak. A campus minden sarkában létezik úttörő technológia, és 19 IU Bloomington könyvtárak több mint kilencmillió könyvet biztosítanak, amelyek segítenek az új tudáskörzetek felfedezésében és létrehozásában.

Csatlakozz hozzánk. Válasszon több mint 190 végzős és minősítő program közül, és vegyen részt a mai legnagyobb tudósokkal.Naassom Azevedo / Unsplash

Rólunk

Az egyetemi diplomás iskola elismert vezető szerepet tölt be az új koncepciók és a legjobb gyakorlatok fejlesztésében a posztgraduális képzésben, ami az IU Bloomington-nak elsődleges helyszínt nyújt a diplomás megszerzéséhez.

Segítünk az osztályoknak a kiemelkedő tudósok toborzásában, támogatásában, megtartásában és befejezésében. A nemzeti felsőoktatási szervezetekkel, például a Graduate Schools Tanáccsal, az intézményi együttműködési bizottsággal, az oktatási tesztelő szolgálattal, a McNair Scholars programjával folytatott munkánk révén vezető szerepet vállalunk a diplomás oktatás jövőbeli irányainak megteremtésében.

Leginkább az összes akadémiai törekvésünkben támogatjuk Önt, hogy olyan tanulási környezetet teremtsen, ahol szárnyalhat, és olyan szabványokat tarthat fenn, amelyek garantálják a fokozat értékét az IU-tól.

Helyszínek

  • Bloomington

Kérdések