Keystone logo
IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

Bevezetés

Az IM az első nagy teljesítményű digitális marketingre szakosodott üzleti iskola.

Az Európai Unió 2021/2027-es digitális oktatási tervéhez igazodva a nagy teljesítményű digitális marketingeseket olyan egyedülálló módszertannal képezzük, amely a technikai ismeretek képzését a teljesítménykészségek képzésével ötvözi, amelyek együttes működésével növelni tudják az üzletmenet arányát. eredményeket és az általuk vezetett projekteket.

Ezekre a High Digital Performance profilokra nagy a kereslet a magán- és állami vállalatoknál. Ezt az igényt a Digitális Karrier osztályon keresztül kezeljük, amelynek feladata, hogy diákjainkat összekapcsolja az általuk felkért betöltetlen állásokkal.


Programjaink középpontjában

A digitális vállalkozások új generációjának szakembereinek képzését transzverzális látásmódból közelítjük meg: marketing , kommunikáció és digitális üzletág , speciális mesterekkel, akik kiemelkednek a mély és frissített tananyaggal, ahol minden tantárgy gyakorlati és aktív szakértők tanítják.

Minden mesterdiplománk kettős diplomával rendelkezik 100%-ban gyakorlati tárgyakkal, amely verseny nélkül hozzáadódik egy virtuális campushoz más európai iskolákban, valamint olyan módszertannal, amely nyomon követi teljesítményét, rendszeres visszajelzést adva, gondoskodunk arról, hogy a megfelelő irányba fejlődjön, egyedülálló tapasztalat, amely magasan képzett és versenyképes szakembereket jelent, akik kiemelkednek a kiválasztási folyamatokban.

DIGITÁLIS PROFILOKKAL SZAKOSÍTOTT MUNKAVÁLTÁS

Iskolánkat szinte munkaerő-közvetítőként hozták létre, végső célunk megegyezik a tiéddel: hogy hozzáférj a minőségi digitális foglalkoztatáshoz, hogy előrelépj a szakmádban, vagy hogy vállald a siker minden garanciáját a digitális területen.

Így dolgozunk egy LSA bo erős egységes munkát a szakértelem digitális profilokban, folyamatos a kereslet és elhelyezését specializált profilok, mint a Jessica a nagyvállalatok Spanyolországban.

Jessica első kézből mondja el

A CSAK EGY NAGY DIGITÁLIS TELJESÍTMÉNYRE specializálódott

A digitális marketing tanulmányozása nem azonos a nagy teljesítményű digitális marketing tanulmányozásával

A High Performance módszertannak köszönhetően több technikai készséget, valamint teljesítménytudást épít be, amelyek révén kiemelkedik az ismeretek és eredmények terén az igényes és versenyképes digitális környezetben.KETTŐS ÉS Háromszoros FOK

MI AZ ÁLTALÁNOS UTÁN?

A digitális marketing legjobb képzése és mindenki számára elérhetővé tétele . A digitális marketing nem lehet néhány vállalat tulajdonában.

Oktatjuk, inspiráljuk és együttműködünk a szektor diákjaival, diákjaival, professzoraival és szakembereivel, akik egy élő és aktív hálózatot támogatnak. Relációs rendszer egymás támogatására a bonyolult digitális környezetben.

Helyszínek

  • Fisica, 13-17 L.2, 08038, Barcelona

  • Plaza de Carlos Trias Bertrán, 4, 28020, Madrid

  • Carrer de la Física,13-17, 08038, Barcelona

Kérdések