Keystone logo
Illinois Institute of Technology Jog (JD)
Illinois Institute of Technology

Jog (JD)

Chicago, Amerikai Egyesült Államok

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1646

Az egyetemen

Bevezetés

A jogászképzés országos vezető szerepe, a Chicago-Kent a JD hallgatók számára számos kihívást jelentő elméleti és gyakorlati kurzust és szemináriumot kínál, amelyek célja oktatásuk és tudományos tapasztalataik bővítése.

A Chicago-Kent College of Law-ban a jogi innováció és az akadémiai kiválóság áll a középpontban. Itt a hallgatók olyan jogi íróprogramot találnak, amely meghatározza az amerikai jogi egyetemek mércéjét. A Chicago-Kentnek van egy díjtermelő klinikája, amely számtalan ügyvédi irodával vetekszik Chicagóban, az ország egyik legnagyobb jogi piacán. Próba- és fellebbviteli programjaink nemcsak a versenyeken való sikerességre, hanem az ügyvédi gyakorlat kiválóságára is felkészítik a hallgatókat. Technológiai kezdeményezéseink pedig a joggyakorlat átalakítására irányulnak mind itt, mind a világ minden táján. Chicago-Kent kultúrája kihívásokkal teli és együttműködő, vállalkozó szellemű hallgatók, előretekintő oktatók és befolyásos öregdiákok hajtják.

program áttekintés

A Chicago-Kent rendkívül széles tanterve a kihívást jelentő elméleti és gyakorlati kurzusok és szemináriumok széles skáláját kínálja a hallgatóknak, amelyek célja az alapvető doktrinális oktatás javítása és a tudományos tapasztalatok gazdagítása.

Felszerelés

Belépők

Program tandíj

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések