Keystone logo

Illinois Institute of Technology

A logo

Bevezetés

A Chicago nagyvárosában található Illinois Tech egy felső szintű, országos rangú, magánkutató egyetem, amely mérnöki, számítástechnikai, építészeti, tervezési, tudományos, üzleti, humán tudományok és jogtudományi programokkal rendelkezik. Chicago egyetlen átfogó technológiai központú egyetemeként az Illinois Tech alapképzést, mesterképzést, szakmai mesterképzést és Ph.D. fokozatot kínál. diplomák, valamint bizonyítványok a keresett STEM területeken és más innovációs területeken. A lehetőségek között szerepelnek személyes, hibrid és online tanfolyamok. Az alapképzésben részt vevő hallgatók részt vehetnek a kétdiplomás és a pre-med/pre-health programokban, valamint az Illinois Tech Accelerated Master's Programjában, amely lehetővé teszi számukra, hogy akár öt éven belül alap- és mesterképzést is szerezzenek.

Az Illinois Tech az egyetlen egyetem, amely minden hallgatónak kínálja az Elevate programot. Az Eleve garantálja, hogy a hallgatók olyan gyakorlati tapasztalatokon vehetnek részt – szakmai gyakorlatokon, kutatásokon, versenyeken, távoli tanuláson, karrierközpontú rövid kurzusokon és még sok másban –, amelyek a munkaadók által keresett huszonegyedik századi készségekkel ruházzák fel őket. Az Elevate azt is biztosítja, hogy a hallgatók személyre szabott tanulmányi és karrier mentorálást kapjanak egy tanácsadói csapattól, és a diploma megszerzése után egyedülállóan felkészültek a karrierre.

Az Illinois Tech az első helyen áll Illinois államban a magánfőiskolák között a befektetés megtérülése tekintetében (a támogatás után, PayScale), és a 44. helyen a legjobb ár-érték arányú iskola az Egyesült Államokban (US News & World Report). Az Illinois Tech végzettségűek 92,8%-os foglalkoztatási rátát érnek el a diploma megszerzését követő hat hónapon belül (2021-es osztály). Öregdiákjai közé tartozik többek között a mobiltelefon feltalálója, a vonalkód-technológia úttörője és az Amazon Alexa vezető tudósa.

A diákok élvezik a tanulást és az életet egy történelmi campuson, mindössze pár percre Chicago belvárosától, ahol hálózatépítést, szakmai gyakorlatot és karrierlehetőségeket kínálnak. Kevesebb, mint egy mérföldre a Lake Michigan lenyűgöző strandjaitól, az Illinois Tech campusát „Amerika egyik legszebb egyetemi campusaként” tartják számon. Az Illinois Tech hallgatói több mint 106 országból és mind az 50 államból érkeznek.

Vízumkövetelmények

Helyszínek

  • West 35th Street,10, 60616, Chicago

Kérdések