Keystone logo

Ilia State University

A logo

Bevezetés

Miért az Ilia State University ?

Ilia State University évente mintegy 5000 fúziót fogad, a felsőoktatás minden szintjén. Az ISU arra törekszik, hogy megfeleljen az egyes diákok szükségleteinek, és segítsen nekik elérni potenciáljukat. Ilia State University mindentudó tapasztalattal szerzi fel a hallgatókat, hogy a szükséges ismeretekkel, készségekkel és bizalommal rendelkezzenek a jövőbeni karrier-célok elérése érdekében. Az ISU fejlett és elkötelezett egyetemi közösséget kínál, ahol a diákok tanulhatnak szakemberektől és megszerezhessék a keresett képesítést.

Ajánlunk:

Diákközpontú tanítás - A professzorok és a hallgatók közötti élénk kapcsolatok hozzájárulnak az élénk tudományos együttműködéshez és vitákhoz. A diákokat ösztönzik és támogatják a karok, hogy megtalálják az egyéni kutatási érdekeit tanulmányaik során.

Gyakorlat alapú tanterv - Az ISU együttműködik a kormányzati szervekkel és nemzetközi szervezetekkel, valamint köz- és magánszervezetekkel, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a diákok integrálják az elméleti tudást a világba vagy a munka világába.

Csereprogramok és kettős fokozatú programok lehetőségek - 2012 óta az ISU csereprogramokat kínál diákjainak és munkatársainak számos nemzetközi felsőoktatási intézményben. Az ISU diákjainak kizárólagos lehetőséget biztosít a két osztrák és az amerikai egyetemre kiterjedő kettős diploma megszerzésére.

Versenyképes tandíj - Az ISU kiváló színvonalú oktatást kínál versenyképes tandíjjal és rugalmas fizetési lehetőséggel az országban és a régióban is.

Felejthetetlen diákéletbarát, barátságos közösség, ahol a diákok különböző akadémiai, társadalmi és kulturális tevékenységekben vehetnek részt.

Csatlakozzon az Ilia State University és indítsa el velünk a csodálatos életet!

Helyszínek

  • Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5, 0162, Tbilisi

Kérdések