Keystone logo
Institute for Law and Finance LL.M. pénzügy
Institute for Law and Finance

LL.M. pénzügy

Frankfurt, Németország

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* 18.000 € (Full-time), 22.000 € (részmunkaidős)

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

LL.M. Pénzügy

Számos gyors változások a globális pénzügyi piacokon az elmúlt néhány évtizedben drámaian megváltozott követelményeknek és tartalma jogi tanulmány. A fejlesztés új pénzügyi eszközök, mint például a derivatívák és a nemzetközi fedezeti alapok, valamint a teljesen új követelmények a pénzügyi szabályozás, a központi banki és a fizetésképtelenségi jog, sürgősen szükség van a szakemberek, hogy kell képezni a minőségileg új és gyorsan fejlődő területek jogi gyakorlatban.

A LL.M. Pénzügy szak a ILF fog vonat nem csak foglalkozni, hanem excel ebben az egyre inkább fontos terület, ahol a világ a nemzetközi jog és a globális pénzügyi találkozik. A LL.M Finance programot lehet tenni egy részmunkaidőben kitöltésével rendszeres egyéves LL.M. Pénzügy programot alatt két évben. A cél egy ilyen megállapodás, hogy a diákok részmunkaidőben tanulmányaik során, ezzel finanszírozása tanulmányaikat a ILF.

A LL.M Finance program:

 • Interdiszciplináris

A program legyőzi a hagyományos szétválasztása a tudományágak a jog és üzleti / közgazdasági. A program bemutatja, szempontjait egyaránt jog és üzleti / közgazdasági és összpontosít a kereszteződést, és kölcsönhatásait. Így akkor kapnak a kompetencia és betekintést, hogy felmérje a jogi keretet, megszorítások gazdasági döntések és gazdasági következményeit jogi irányelvek és joggyakorlat. Meg kell tanítani a neves tudósok és vezető szakemberek mindkét szakterületükön.

 • Nemzetközi

A program nemzetközi minden tekintetben: a tanterv, a kar és a diákok. A kurzusokat a LL.M. Pénzügy program tartalmaz az európai és a nemzetközi társasági jog, a törvény a tőkepiacok és értékpapírok, valamint a téma az európai monetáris politika és a központi banki. A LL.M. Pénzügy szak is széles körű tanfolyamok speciális témákról, mint a "számviteli", "biztosítási törvény" és a "törvény Üzleti adózás". A mi nagy kar származik, több mint tíz európai országban és az Egyesült Államokban. Ezen felül, a diákok érkeznek a világ minden tájáról - általában több mint 25 országban évente.

 • A szoros kölcsönhatás elmélet és gyakorlat között

A tanterv lehetővé teszi, hogy megszerezzék mind elméleti, mind a megértés, valamint a gyakorlati betekintést különleges követelmények a bankok és vállalatok, nemzetközi ügyvédi iroda és a számviteli és könyvvizsgáló cégek, az Európai Központi Bank és a német Bundesbank.

Ez azért van, mert amellett, hogy kiemelkedő tudósok, a legtöbb Karunk áll top szakemberek a jogterületek, banki, központi banki és a pénzügyi szabályozás.

Ennek szerves és fontos része a LL.M. Pénzügy szak, akkor is az értékes lehetőséget, hogy részt vegyen egy két hónapos szakmai az egyik ILF különböző szponzorok a pénzügyi, szabályozási, központi banki, a nemzetközi jog és a számvitel területeken.

Felvételi követelmények

A LL.M. Pénzügy program kifejezetten a diplomások, akik már rendelkeznek az első fokú jogi, üzleti vagy közgazdasági egy akkreditált vagy elismert egyetemen. Ezért, ha rendelkeznek az első fokú bármelyik ezeket a tárgyakat, és kiemelkedő tudományos feljegyzések, mi szívesen megkapja a kérelmet.

A pályázóknak, akik szerzett jog, üzleti vagy közgazdasági diplomát a levelező tagozaton munka vagy távoktatás nem jogosultak a felvételi.

Korábbi szakmai tapasztalat nem követelmény. Azt elismerem vegyesen hallgatók és előzetes munkatapasztalattal, akik egyformán részesülnek a programot.

Mivel az angol az egyetlen tanítás nyelvén, akkor kell egy jó parancs írott és beszélt angolul. Ön az angol nyelv ismeretét kell bizonyítottan meghaladja szint TOEFL 600, CBT TOEFL 250, IBT TOEFL 100 (minimum 22 az egyes részekben), Cambridge CAE (grade C vagy magasabb), vagy IELTS 7,0 kivéve, ha az anyanyelve az angol.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Európai gazdasági és pénzügyi büntetőjog mesterképzés
  • Luxembourg City, Luxemburg
 • Vállalati pénzügyi jog LLM
  • London, Egyesült Királyság
 • LL.M. az üzleti és pénzügyi jogban
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok