Keystone logo
Institute for Law and Finance LL.M. a Nemzetközi Banki, Értékpapírok
Institute for Law and Finance

LL.M. a Nemzetközi Banki, Értékpapírok

Frankfurt, Németország

Request duration

Request teaching languages

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* A 2020/21. Évi tandíj 18 000 €.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ázsiai diplomások, akik jogi, üzleti vagy közgazdasági diplomát szerzettek, és akiknek jó tudományos nyilvántartása van, jogosultak pályázni LL.M.-hez. Nemzetközi Pénzügyi Program.

A nemzetközi banki, értékpapír- és pénzügyek (LL.M. International Finance) jogtudományi szakán kiváló nemzetközi és európai banki, értékpapír- és pénzügyi jog területén kiváló interdiszciplináris és gyakorlatorientált képzés. Az ILF tanulva nemcsak arra fognak felkészülni, hogy megbirkózzanak ezzel, hanem azzal is, hogy kitűnjön ebben a egyre fontosabb területen, ahol a nemzetközi jog és a globális pénzügyek találkoznak. A frankfurti főváros Goethe Egyetem kiemelkedő professzorait, valamint a jogi és pénzügyi ágazatok szakértőit fogja tanítani. Frankfurt központi szerepet játszik az európai és globális pénzügyekben.

A frankfurti székhelyű ILF , amely Európa egyik legnagyobb pénzügyi központja, ideális helyszínt nyújt a fiatal szakemberek képzéséhez a jelenlegi és jövőbeni jogi és pénzügyi kihívások kezelésére.

Arra törekszünk, hogy diákjainknak szilárd és átfogó jogi és pénzügyi oktatást nyújtsanak egy dinamikus tanulási környezetben, ezáltal biztosítva számukra a pályafutásukhoz szükséges jogi képzést.

Mivel az angol az egyedüli oktatási nyelv, a pályázóknak jónak kell lenniük az írásbeli és beszélt angol nyelvű ismeretekkel. Legfeljebb 30 hallgatót fogadnak el, hogy biztosítsák az egyetemi kiválóságot és a közvetlen és személyes kapcsolatot a diákok és a kar között.

A PROGRAM IDŐTARTAMA

Az LL.M. Az ILF Nemzetközi Pénzügyi Programja egy egyéves posztgraduális képzés. Két félévre van felosztva, nevezetesen a téli félévre (októbertől februárig) és a nyári félévre (áprilistól júliusig). A program októberben kezdődik, és a tanítás a következő év júliusában fejeződik be.

TANÓRÁN KÍVÜLI TEVÉKENYSÉGEK

Tanulmányi kirándulások más városokba, üzleti angol és német nyelvtanfolyamok, valamint a külföldi diákokkal folytatott több tanórán kívüli tevékenység is megrendezésre kerül a diákok számára a tanulmányi év során.

A KONFERENCIA

Az LL.M. A nemzetközi pénzügyi fokozatot a frankfurti főváros Goethe Egyetem Jogi Karán adják.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

A pályázatokat „gördülő alapon” fogják megvizsgálni. A pályázóknak az ILF által a kitöltött kérelem kézhezvételétől számított 6 héten belül tájékoztatást kapnak pályázatuk eredményéről. Az LL.M. A Nemzetközi Pénzügyi Programot a sikeres pályázóknak „első kézbesítés” alapján kapják meg.

A pályázat benyújtásának határideje: május 15.: Azokban az országokban, ahol az APS-tanúsítványok szükségesek (azaz Kína, Mongólia és Vietnam) és július 1-jén: Minden más ázsiai ország

A pályázati díj nem szükséges.

ÖSZTÖNDÍJAKAT

A tandíj 10% -ának (azaz 1 800 €) ösztöndíja lesz a 2020. február 28. előtt beérkezett sikeres pályázatokhoz.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Master en Droit Bancaire et Financier Européen
  • Luxembourg City, Luxemburg
 • LLM banki és adósságfinanszírozás - teljes munkaidőben
  • London, Egyesült Királyság
  • UK Online, Egyesült Királyság
 • LLM banki és adósságfinanszírozás - részmunkaidős
  • London, Egyesült Királyság
  • UK Online, Egyesült Királyság