Keystone logo

International Hellenic University (IHU)

A logo

Bevezetés

A International Hellenic University (IHU) eredetileg a 3391/2005. számú törvény hozta létre, és székhelye a görögországi Thesszalonikiben volt. Az IHU volt Görögország első állami egyeteme, ahol a programokat kizárólag angol nyelven oktatták, és három (3) iskolából huszonnégy (24) mesterképzést kínáltak.

A Nemzetközi Görög Egyetemet a törvény (4610/2019. sz.) újjáalapították, Thesszalonikiben található, kilenc (9) iskolából és harminchárom (33) tanszékből áll, és Thesszalonikiben, Kavalában, Serresben, Drámában és Kateriniben található. , Kilkis, Didymoteicho. Az IHU két iskolája (Bölcsészettudományi, Társadalomtudományi és Gazdaságtudományi Iskola és Tudományos és Technológiai Iskola) a Nemzetközi Görögország Egyetem Nemzetközi Tanulmányi Programjai Egyetemi Központjához (UCIPS) tartozik, amely kizárólag angol nyelven oktatott képzéseket kínál.

Az UCIPS, amelyet a modern tanulási módszerek elősegítésére fejlesztettek ki, egy 16 000 m²-es campuson található, Thesszaloniki mellett, Görögország második legnagyobb városa, 2300 éves megszakítás nélküli történelmével. A legmodernebb létesítményeink, mint például a virtuális tantermek, az elektronikus könyvtár, az informatikai laborok, a digitális gyártási és anyagjellemzői laboratórium, valamint a molekuláris ökológia/molekuláris biológia laboratórium olyan környezetet teremtenek, amely elősegíti hallgatóink felsőfokú tanulását és kutatását.

Felszerelés

A legmodernebb létesítményeink, mint például a virtuális tantermek, az elektronikus könyvtár, az informatikai laborok, a digitális gyártási és anyagjellemzői laboratórium, valamint a molekuláris ökológia/molekuláris biológia laboratórium olyan környezetet teremtenek, amely elősegíti hallgatóink felsőfokú tanulását és kutatását.

Helyszínek

  • International Hellenic University 14th km, 57001, Thessaloniki

Kérdések