Keystone logo
IFCAM

IFCAM

IFCAM

Bevezetés

A csoport egyeteme

Nyílt egyetemként az IFCAM minden csoport alkalmazottját kiképzi, és évente több mint kétmillió órás képzést biztosít. A pedagógiai koncepciótól a formációk animációjáig, az új tanulási módok integrálásáig az Egyetem dúsított, tapasztalati, együttműködési és helyi eszközöket hoz létre és terjeszt.

Küldetéseink

A csoport üzletágainak ismerete és a szükséges készségek IFCAM az IFCAM fontos szerepet játszik a csoport átalakításában. Támogatja a projekteket, kidolgozza és terjeszti a képzési programokat, előrejelzi és megosztja a jövőbeli fejlesztéseket.

Meggyőződésünk

Gondolj digitálisra az ember szolgálatában az edzés során.

 • Helyezze vissza az embereket olyan eszközökbe, amelyek eddig 100% -ban önképzésben részesültek.
 • Kísérje a tanulási és fejlesztési képességeket távolról.
 • Energizálja és optimalizálja a személyes képzést a digitális technológia felhasználásával.
 • Adjon vágyat, javasoljon vonzó eszközöket a tanulók számára a tanulás fejlesztése és rögzítése érdekében.

Készíts egy figyelemre méltó élményt élőben.

 • A tanfolyamok testreszabása.
 • A kíséret testreszabása.
 • Szociális és multimodális megközelítés.
 • Együttérzés!
 • Nyitási dinamika.

Bizonyítványaink

IFCAM rendelkezik az OPQF képesítéssel (Minősítő Képzési Szervezetek Professzionális Irodája), amely igazolja a képző szervezet professzionalitását és garantálja a nyújtott szolgáltatások minőségét: az oktatók készségei és tapasztalata, a szolgáltatásokhoz szükséges erőforrások megfelelősége, referenciák és a vevői elégedettség, a képzési szervezet fenntarthatóságának és a hatályos előírások betartásának ellenőrzése.

Ez a képesítés azt bizonyítja, hogy az egyetem megfelelő képzettséggel rendelkezik a csoport szolgálatában feltett küldetéseinek teljesítéséhez, és elkötelezi a csapatokat a folyamatos fejlesztés folyamatára.

Mivel az IFCAM mint tanúsító testület a bankszektorban elsőként IFCAM a bankszektorban diplomáciai politikáját, felhatalmazást kap arra, hogy szakképzési programjait (mesterképzést és alapképzést) a képzések végén biztosítsa.

rawpixel.com / Pexels

Egyetem mindenkinek

IFCAM hatékony IFCAM tervez, gyárt és telepít az edzési keverékben. Lefedik a banki / biztosítási üzletághoz szükséges összes tudást, és támogatják az alkalmazottakat képességeik fejlesztésében, szintjüktől, munkakörüktől vagy funkciójuktól függetlenül.

A kínálat hat fő területre terjed ki a bankügylet / biztosítás területén, biztosítva a munkavállalók következetes és átfogó képzését a műszaki, szabályozási, magatartási és kapcsolatok vonatkozásában, valamint a társaság kultúrájába való tökéletes integrációt.

Fizikai és távolsági egyetemek

Az egyetemnek két telephelyen terül el egy campusa , az egyik a rue La Boétie-ben található Párizsban , a másik pedig a csoport szervezeteinek központjában, a Montrouge-i Silvae központjában .

A képzési területek szintén távoliak: 3 e-tanulási platformot az IFCAM kezeli, amelyen a csoport alkalmazottai képzettek. A képzés és erőforrásai hozzáférhetőbbé válnak egy egyedülálló portálon keresztül, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy előre jelezzék és kövessék képzési tevékenységeiket, és részt vegyenek a fejlődésben .

Helyszínek

 • 58 Avenue Verdier, 92120, Montrouge

 • 16 Rue la Boétie,, 75008, Paris

Kérdések