Keystone logo

IESE Business School

A logo

Bevezetés

A IESE Business School vállalatnál olyan vezetőket szeretnénk nevelni, akikre rábízhatjuk az üzleti élet és a társadalom jövőjét.

A Navarrai Egyetem üzleti iskolájaként tevékenységünk három irányítási tengely köré összpontosul:

 • globális gondolkodásmód
 • általános irányítási megközelítés
 • emberközpontú vízió, az ezzel járó etikával és társadalmi felelősségvállalással

Hiszünk abban, hogy a vállalatok mindenekelőtt olyan emberek közösségei, akik jobban dolgoznak a tisztelet és bizalom légkörében.

Küldetésünk

Olyan vezetőket fejlesztünk ki, akik szakmai kiválóságuk, feddhetetlenségük és szolgálati szellemük révén mély, pozitív és tartós hatást kívánnak elérni az emberekre, a vállalatokra és a társadalomra.

A látomásunk

Célunk, hogy egy cél érdekében a világ legjobb üzleti iskolája legyünk, olyan vezetőket inspirálva, akiknek mindenki számít. Azzal, hogy elkísérjük a férfiakat és a nőket az egész életen át tartó tanulás útján, mélyebb értelmet adunk az üzleti életnek. Ezt globális üzleti programokon és releváns kutatásokon alapuló gondolkodási vezetésen keresztül tesszük.

Az értékeink

Az iskola etikai és erkölcsi értékei a keresztény hagyományon alapulnak. Ezek az értékek minden egyes ember jogait, szabadságát és méltóságát emelik ki, akit a társadalom bármely szervezetének szívének tekintünk.

Az IESE egyik kulcsfontosságú erénye a reménység: megtanítjuk diákjainknak, hogy pozitívan tekintsenek a problémák megoldására, legyenek akár kicsik, akár nagyok.

Pontosan azért, mert követjük a keresztény hagyományt, tiszteletben tartva minden emberi lény szabadságát és méltóságát, mindenféle meggyőződésű (vagy egyáltalán nem) embert szeretettel várunk az IESE-ben. Ezt a mások felé való nyitottságot mindenki számára gazdagítónak tartjuk.

Az IESE alapértékei közé tartozik az integritás, a szolgálati szellem és a szakmai kiválóság – olyan értékek, amelyeket egyetemesen elismernek és ápolnak. Arra törekszünk, hogy felelősségérzetet keltsenek mindazokban, akiket vezetői képességekkel bíztak meg, segítve őket abban, hogy lássák, hogy ezeket a tehetségeket nem maguknak kapták, hanem azért, hogy megosszák másokkal.

Az IESE az Opus Dei, egy római katolikus szervezet kezdeményezése, amelynek elsődleges célja, hogy segítsen a hétköznapi férfiaknak és nőknek megtalálni a szentséget az élet minden területén.

Kiválósági szabványok

Tantestületünk, forrásaink és programjaink minőségét számos szinten elismerik, beleértve a hivatalos akkreditáló ügynökségeket is. Örömünkre szolgál, hogy a következő szervezetek háromszoros akkreditációjával rendelkezünk:

Az AACSB-t (Association to Advance Collegiate Schools of Business) 1916-ban alapították, és a legrégebben működő globális akkreditáló testület az üzleti és számviteli alap-, mester- és doktori fokozatokat kínáló üzleti iskolák számára. A világ üzleti iskoláinak kevesebb mint 5%-a rendelkezik AACSB akkreditációval.

Az EQUIS (European Quality Improvement System) az Európai Menedzsmentfejlesztési Alapítvány (EFMD) akkreditáló testülete, és elkötelezett a vezetőképzés színvonalának emelése világszerte.

Az AMBA (Association of MBAs) székhelye az Egyesült Királyságban található, és világszerte akkreditál diplomás üzleti programokat.

Ezenkívül az IESE-t a spanyol oktatási minisztérium ANECA akkreditálja, amely a spanyol felsőoktatási intézmények akkreditálásáért felelős.

Ranglista

Helyszínek

 • Av. de Pearson, 21, , Barcelona

 • Camino Cerro del Águila, 3, , Madrid

 • Maria-Theresia-Straße 15, , Munich

 • 165 W 57th St, , New York

 • R. Martiniano de Carvalho, 573, , São Paulo

 • Philadelphia

 • Barcelona

 • Gran Hotel Los Abetos San Lázaro, s/n, 15820, Santiago de Compostela

 • Valencia

 • Escuela de Negocios CAI Urbanización Santa Fe, c/ Segunda, 22, 50411, Zaragoza

 • Pamplona

Kérdések