Keystone logo
The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

Bevezetés

Az ICMP, mindig összpontosított igényeinek és lehetőségeinek az egyes tanulók, biztosítva, hogy az oktatási biztosítunk szabott és személyre szabott, és így a legjobb esélyt a sikerre a nagyon versenyképes és kihívásokkal teli környezetben a zeneipar.

Eredeti

Rendkívül büszkék vagyunk a mi történelmi és kulturális örökség, páratlan a zenei nevelés területén. Az elmúlt 30 évben már tanítás, már hírnevet szerzett kiváló minőségéről és a siker, és ennek eredményeként, több ezer diák választotta, hogy tanulmányozza velünk, hogy az ICMP a kiindulópontja pályafutásukat zene. Az ICMP 1986-ban alakult, mint a Guitar Institute és Basstech, és ez volt az első olyan intézmény, hogy a releváns, a gyakorlati és a szakmai képzést a kortárs zenészek. Mégis, miközben a nevét és identitását ICMP természetszerűen fejlődött az idők során, a mögöttes összpontosítani kell a diákok soha nem változott. Ennek eredményeként, ICMP diplomások már megtalálható, hogy a sikeres karrier a világ minden tájáról - játszó, teljesítő, és megteremti vagy tanítás zenét, mind a saját közösség és a világ néhány legnagyobb szakaszaiban.

Ebben az évben a ICMP, ünnepeljük a 30. évfordulóját kidolgozása és megvalósítása megfelelő, magas színvonalú kurzusok zenei hallgatók. Mi úttörő szerepet játszott a tanítási módszerek, a tanterv szerkezete és a filozófia, hogy ma már a viszonyítási alap a kortárs zene oktatás. A tanári kar, a legnagyobb értéket, mindig páratlan, az Egyesült Királyságban, és valójában bárhol máshol a világon. A londoni helyszín központi képességünket, hogy a hallgatók egy hihetetlen sor lehetőséget, hogy bemutassa a tehetség és építik hálózatok, és a mi inspiráló tanulási környezet biztosítja az Ön számára a tökéletes alkalom, hogy fejlesszék a készségek és ismeretek a felkészülés a sikeres karrier zene.

Újító

Az ICMP volt az első, teljes munkaidőben program a diákok a kortárs zene, és mi továbbra is az innováció és fejlesztjük rendelkezésre. Ez páratlan élmény azt jelenti, hogy hallgatóink a technikákat, hogy kifejezzék magukat, az eszközöket, hogy túlélje az iparban, és a képességét, hogy kifizetődő karrierjük a játékosok, az előadóművészek, tanárok, ipari vezetők, vállalkozók, és így tovább.Független

Az ICMP független szolgáltató a zenei nevelés. Eltérően más iskolák, mi nem lekötelezettje a befektetők, akik a rövid távú üzleti célok elérése érdekében. Célunk nem egyszerűen megnyitni egyre központok és beiratkozik egyre több diák. Ennek eredményeként, akkor nagyon hosszú távon fejlesztése és javítása a rendelkezésünkre, és kiváló szabványainak, hogy támogassa a szakmai előmenetel a sokféle törekvő zenész, kreatív művészek és a zene vállalkozók. Az ICMP, akkor biztos lehet benne, hogy az iskola mindig az Ön érdekeit nézi. Sok helyen próbálja másolni a képletet, de természetesen csak egy ICMP - eredeti, innovatív, független és önálló.

Miért válassza az ICMP

Tisztában vagyunk azzal, hogy amint egy feltörekvő zenész, dalszerző és zenei üzleti vállalkozó van néhány nehéz döntést kell hoznia, ha a Start a karrierjét. Küldetésünk, hogy inspirálja, ösztönözze és felszerelni, hogy a diákok sikerrel nyilvánított releváns és innovatív oktatás a legmagasabb minőséget. És már több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a készségek és ismeretek és tapasztalataink átadásával több ezer diák.

A személyre szabott tanulás és tanítás

Itt a ICMP, minden diák vezeti, támogatja és értékes. Dolgozunk veled elérése felé a személyes céljait. Ehhez mi a különböző támogatási elemek a helyén, beleértve az egyéni tanulási tervek kezdeti diagnosztikus értékelés, a célok kitűzése, és tanácsot és útmutatást modul döntéseket. Hogy fokozza a tanulási tapasztalat, mi kínálnak személyre szabott támogatást, beleértve a kis osztálylétszám; személyi tutorok; drop-in ülés; személyre foglalkoztathatóság és az ipar tanácsadás; korlátlan ingyenes wifi; online hozzáférés tananyag egy dedikált diák portálon; közvetlenül hozzáférhet a teljesítmény és a munkalehetőségek; a tanulás támogatása a jólét csapat; lehetőséget, hogy csatlakozzanak a hallgatói képviselők; és próbatermek is foglalható ingyenes.

Kapcsolódva London pezsgő zenei élet

Amikor kezdő zenei karriert, vitathatatlan, hogy London az a hely legyen. Amellett, hogy az egyik legizgalmasabb és élénk város a világon, London középpontjában a globális zeneipar. Ez folyamatosan az élvonalbeli zene meghatározó populáris kultúra az egész világon, és kínál páratlan lehetőséget, hogy a megfelelő kapcsolatok. Az ICMP londoni helyszín valódi értéket, hiszen ez azt jelenti, diákjaink a legjobb helyen, hogy elindul és jól megélnek zenei pályáját.

Csatlakozva a zeneipar

Van egy páratlan hálózat zeneipar kapcsolatok, és büszkék vagyunk a siker, hogy az ICMP diplomások elérni. Mi köti össze az összes nagyobb lemezkiadók, a kiadók, promóterek és alapkezelő társaságok aktív Londonban, és azt, hogy ezeket a kapcsolatokat áll minden kedves hallgatók. Jobb első naptól kezdve, kínálunk széles körű támogatást és lehetőséget, hogy a diákok és a diplomások, így a lehető legjobb kiindulópont elérni a célokat.


Kreatív és inspiráló tanulási környezet

Elkötelezettek vagyunk a befektetés a lehető legjobb oktatási és tanulási környezet diákjainknak, a legmodernebb berendezések mindig rendelkezésre áll. Bármi természetesen úgy dönt, hogy kövesse, meg fogja találni a létesítmények és berendezések meg kell, hogy elérje a céljait mellett inspiráló tandíj és a személyre szabott tanulás. Fontos, hogy minden ICMP diák tudja használni a létesítmények személyes gyakorlat, ingyenes, kívül ütemezett óra, és mi nyílt a hét minden napján.Nagy tapasztalattal rendelkező oktatók és iparági szakemberek

Létfontosságú számunkra, hogy a diákok tanulnak, akik tud nyújtani nekik tanácsot a valós élet tapasztalata. Tudjuk, hogy a tény, hogy a diákok nagyobb valószínűséggel sikerül a karrierjük, amikor a tanítás kapnak áramoltatása oktatói, akik gyakorlati megértése a zeneiparban. Ezért a mi oktatók nem csak szakképzett és tapasztalt oktatók és akadémikusok, hanem rendkívül tapasztalt zenei szakemberek, előadók és a zene üzleti vállalkozók saját jogon. Ezek hozzák ezt a tudást és tapasztalatot, valamint a saját kiterjedt ipari kapcsolatok, az osztályteremben, amely ICMP hallgatók egy egyedülálló betekintést kiépítésére és fenntartására, karrierjét a zenei iparban.

Nagy kontaktóra és a kis osztálylétszám

Tisztában vagyunk azzal, hogy ahhoz, hogy szállít egy személyre szabott élményt, hogy a diákok, keményen kell dolgoznunk, hogy osztálylétszámok kis- és kontaktóra magas. Egy ICMP Természetesen ezért akkor előnyös néhány, a legmagasabb kontaktóra előírt bárhol Egyesült Királyság felsőoktatási, és akár 1-1 vagy kiscsoportos tapasztal akkor úgy kezelik, mint az egyéni és jelentős hozzáférést tanácsot és útmutatást.

Közösség hasonló gondolkodású emberek

Az ICMP kínálunk diákjaink együttműködő és tápláló környezet, kihívást jelent, és támogatja, hogy a lehető legjobb, amit csak lehetséges. Mi biztosítjuk a diákok úgy érzik ők része a közösség, és lehetőségük van, hogy kapcsolatokat építsenek, és vegyenek részt a hasonlóan gondolkodó zenészek. Mi az Ön számára széles körű tevékenységet, amelyben részt, mint például a mesterkurzusok és koncertek, túrák, rendezvények, klubok és társadalmi tevékenység. Mi is szervezünk ház-megosztás események és jólét tevékenységeket. A hallgató utazás az ICMP fogja látni részévé válik a globális közösséget az egyik legváltozatosabb és multikulturális város az Egyesült Királyságban, és akkor van esélye, hogy keverednek az emberek különböző háttérrel, hozzáférhet izgalmas lehetőségeket, és valóban merüljön a zenei világban.

Elismert, bizonyított és elismert felsőoktatási intézmény

A minőség és az akkreditációk felülmúlhatatlan a világ kortárs zenei nevelés. Az ICMP széles körben elismerik, mint egy tapasztalt és bizonyított szolgáltató felsőoktatás; megértjük, hogy minden feltörekvő zenészek van egy komoly és tapasztalt partner megvalósítása érdekében a személyes zenei céljait és törekvéseit. A 30 éves, a diákok már választotta az ICMP, mint a kiindulási pont a saját karrier - és akkor is!

Minőség és akkreditációk

Az ICMP egy elismert és akkreditált tagja a brit felsőoktatási minőségi közösség. Részei vagyunk egy kis, kiválasztott csoportja számára, aki tudja használni a Minőségbiztosítási Ügynökség "UK minőségbiztosított" kite jel, hogy az Ön számára megnyugtató, hogy választásával ICMP kiválasztásakor olyan intézmény, amely már tesztelt minőség ugyanúgy mint bármely más brit egyetemen.

Helyszínek

geopoint
  • Foundation House 1A Dyne Road London NW6 7XG, NW6 7XG, London

Kérdések