Keystone logo

International Business School the Hague

A logo

Bevezetés

A 2020 szeptemberi bevitel kezdő dátuma szeptember 21.. IBSH 3 lehetőséggel lép fel a programba.

1. A teljes programot megteheti a hollandiai hágai campuson.
2. Összetett módban végezheti el a program végrehajtását részben online, részben a hollandiai hágai campuson.
3. A teljes programot online is megteheti.

Miért IBSH az IBSH ?

Nemzetközi tapasztalat

A Hága egy gyönyörű és nemzetközi város, ahol a holland kormány, a Parlament, a Legfelsőbb Bíróság és az Államtanács ad otthont, de leginkább a Nemzetközi Büntetőbíróság, a Nemzetközi Büntetőbíróság és az Egyesült Nemzetek Szervezete. Továbbá a hágai város több mint 150 nemzetközi szervezet otthona, ami vonzó helyszínt biztosít a nemzetközi üzleti karrier folytatását kívánó diákoknak.

Egy szép és barátságos hely az élethez

A Hága egy biztonságos és modern város, amely a nemzetközi expat, a diplomaták és a holland helyiek keveréke. Bár a hágai hivatalos nyelv holland, sok látogató úgy találta, hogy a hollandok erős angol nyelvtudással rendelkeznek, ami különösen a barátságos integrációt teszi lehetővé.

Hága, mint sok holland város, tele van parkokkal, múzeumokkal, művészeti galériákkal, kávézókkal és természetesen kerékpárutakkal! A hollandiai közlekedési rendszer az egyik legjobb a világon, ami azt jelenti, hogy könnyű és megbízható hozzáférést biztosít az ország egész városaihoz, köztük Amszterdam, Rotterdam, Groningen és sok más.

Kiváló minőségű, intenzív program

Bachelor programjaink egyedülállóan úgy lettek kialakítva, hogy felkészüljenek arra, hogy vezető szerepet töltsenek be a kiválasztott területen. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi és jövőbeni üzleti kihívásokat kutató akadémiai szakértők oktatást kapnak. Meg fog tanulni az iparági szakemberektől, akik a helyszínen és a mai üzleti problémákkal foglalkozó területen dolgoznak. Továbbá, tananyagunk mind akadémiai, mind professzionális erőfeszítéseket tesz, hogy kiváló minőségű eredményeket nyújtson, amelyek végső soron felkészítenek a karrierre.

A International Business School the Hague ( IBSH ) vadonatúj, innovatív üzleti és menedzsment iskola, amelyet Hollandiában alapítottak, és Hága városában található. Az IBSH ellentétben sok más üzleti iskolával abban a tekintetben, hogy kifejezetten a mester- és alapképzési programokat fejlesztette ki annak érdekében, hogy a hallgatók jobb üzleti vezetőkké váljanak. Az IBSH hat programot kínál. A tanulás első három (3) oka:

  • Nemzetközi tapasztalat;
  • Egy szép és üdvözlő hely, ahol élni lehet; és
  • Kiváló minőségű és intenzív program.

Ról ről

IBSH egy törvényesen felállított felsőoktatási intézmény, amely üzleti menedzsment, banki és pénzügyi, számviteli és pénzügyi diplomát kínál majd. A posztgraduális kurzusokat az elkövetkező években végzett alapos értékelés után vezetik be. A vezetés azt is tervezi, hogy a kiválasztott területeken testreszabott és testreszabott tanfolyamokat vezet be a vállalati képzésre. A következő években részmunkaidős egyetemi és posztgraduális képzési programokat lehetne bevezetni a hágai városban és környékén lakó emberek elfoglalt dolgozó vállalati osztályának ellátására.

Karrier

IBSH „Dinamikus vezetők létrehozása” elképzelése arról szól, hogy a hallgatókat megismertessék arról, hogy a világvállalkozások milyen közel állnak a IBSH és távoli jövőbe. IBSH úgy véli, hogy a jövőbeli trendek és az innovatív kezdeményezések szilárd megtartása révén képes lesz a hallgatók számára rendkívül releváns és értelmes tartalmat nyújtani olyan módon, amely a legjobban felkészíti a vezetői szerepüket saját területükön. A dinamikus vezető olyan személy, aki megérti a holisztikus képet, és nagy bonyolultságú időkben határozott döntéseket hozhat.

Helyszínek

  • Rijswijkseweg 60, 2516 EH, , The Hague

  • Lange Kleiweg,12, 2288 GK, Rijswijk

Kérdések