Keystone logo
National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

Bevezetés

Az iskola Bölcsészettudományi ösztönzi érdeklődés és kutatás sok multidiszciplináris területek programok kezdve Kultúra és a gyarmatosítás az ír Tanulmányok, angol, történelem, filozófia vagy Régi ír a Film és digitális média. A készségek kritikai elemzés, a problémamegoldás és más átváltható szaktudás elérjék a mi innovatív oktatási programok. Így diplomások vannak szerelve, hogy felelősen gondolkodó állampolgárként és értékes tagjai a társadalomnak.

Az egyetemről

A több mint 17.000 diák és több mint 2400 személyzet, NUI Galway van egy kiváló hírnevét oktatási és kutatási kiválóság.

Cégünk hírnevét

NUI Galway megszerezte hazai és nemzetközi elismerést, mint a kutatás-vezette Egyetemen egy elkötelezettség minőségi teaching.

A Campus

A campus átalakult az elmúlt évtizedben a mi 400.000.000 € tőke program. A több mint 90 épület 105 hektáros területen, az egyetem szívében Galway város.

Hogyan vagyunk Egyedülálló

A mi helyzetben a legszélén Európa, mi juthat el a világ, és mi van a legkülönbözőbb hallgatói szervezet Írország. Ír nyelv és kultúra, valamint az önkéntesség és a közösség közötti kölcsönhatások szerepet játszani, a hallgató tapasztalata van.

Az ír nyelv

A nyelv egyedülálló helyzetben van az egyetem, elsősorban közelsége miatt a Connemara Gaeltacht - a legnagyobb ír ajkú régió Írország.

Történetünk

Honnan Queens College Nemzeti Egyetem Írország, az egyetem múlt összefonódik a történelem Galway és Ireland.

Egyetemisták Amellett, hogy a hagyományos tantárgyak, mint az angol, Történelem és Filozófia, diákok a Bölcsészettudományi is lehetőséget nyújtott, hogy dolgozzon érdekeltségi területeket, mint például az ír tanulmány, újságírás, a kreatív írás, film vagy dráma és színház Tanulmányok. Cégünk számos egyetemi programok ötvözik a hagyományos művészeti tárgyak, ezekkel szakirányok ezáltal egy extra elemet a hallgató képesítést.

Diplomásokat Iskolánk egy élénk hallgatói kutató közösség több mint 120 PhD-hallgatók. A diákok illeszkedik a felügyelő saját érdeklődési terület, és lehetőségük van a nagy archív állomány és a széles kutatói közösség. Sok interaktív konferenciák, együttműködés és kezdeményezés kerül sor minden félévben elősegítése dinamikus kutatói közösség.

Emellett Bölcsészettudományi van Huszonegy különböző tanított MA programok, ahol számos hidat PhD kutatás vagy, amely még a szakmailag koncentrált programok, megnövelt foglalkoztathatóság. Sok MA programokat kínálnak mindkét teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben.

Nemzetközi diákok Az angol, Történelem és Filozófia kurzusok nagy népszerűségnek örvend a nemzetközi diákok néhány száz évente vevő osztályok. A mi kis csoport osztályok lehetővé teszik az ötlet- és megosztását a különböző kultúrák. A legtöbb tanított MA programok egy csoportban a külföldi hallgatók, amely létrehoz egy érdekes dinamikus és vegyes kilátások osztályban csoportok.

Helyszínek

 • Galway

  c/o School of Humanities, Galway, University Road, , Galway

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések