Keystone logo
Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Bevezetés

Humak dióhéjban

Humak University of Applied Sciences felsőoktatás fejlesztésével és a munka világának modernizálásával foglalkozik. Hozzájárulunk az új típusú felsőoktatás kidolgozásához, valamint a kutatáshoz, fejlesztéshez és innovációhoz, amelyek a hallgatók számára pályafutásuk útján szolgálnak, és támogatják a szakmai partnereket, amikor saját tevékenységeiket fejlesztik.

Mi vagyunk a legnagyobb oktató és K + F-szervezet szakterületünkön Finnországban. Erõsségeink az ifjúsági munka és a közösség; Szervezeti munka, munkaközösségek és integráció; Tolmácsolás és nyelvi hozzáférhetőség, valamint kulturális menedzsment és közvetítés .

Az oktatás országos elérhetőségének és az erőteljes szakértői csoport biztosításának biztosítása érdekében - amely a kiváló minőségű műveletek előfeltétele - a Humak egy regionálisan decentralizált, de működési szempontból integrált országos hálózaton keresztül működik.

A Humak a Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy tulajdonában van. 1500 hallgatónk és mintegy 130 szakember dolgozik velünk.

Brooke Cagle / Unsplash

A Humak egy olyan közösség, amely megosztja ismereteit

A Humak arra törekszik, hogy fokozza a jelenlegi partnereivel folytatott munkát, és aktívan új partnerségeket építsen ki. A Humak egy közösség, amelynek működése az ismeretek és a szakértelem nyílt megosztására és új információk előállítására épül, különféle hálózatokon keresztül.

Az együttműködés és a közös folyamatok platformot teremtenek a jövőbeli megoldások előrejelzésére, innovációjára és fejlesztésére. A hallgatók szorosan részt vesznek a fejlesztési munkában, és a Humak munkatársai bevonják saját tapasztalataikat a folyamatokba partnereink felhasználása és előnye érdekében.

Humak erősségei

Erős partnerségeket keresünk a finn és a külföldi egyetemekkel. Az erősségek kompetenciánkon alapulnak, és konkrétvá teszik profilunkat, és kiemelik tevékenységi területeink élvonalát. Az erősségek irányítják működésünk stratégiai fejlesztését. Az erősségek még erősebb kompetencia klasztereket és szaktudást hoznak létre, és útmutatást nyújtanak a partnerségünk irányításában is.

  • Ifjúsági munka és közösség: elősegítjük a fiatalokkal való találkozás készségét
  • Szervezeti munka, munkaközösségek és integráció: javítjuk a munkaközösségek funkcionalitását, versenyképességét és fejlesztését.
  • Tolmácsolás és nyelvi hozzáférhetőség: részt veszünk a nyelvi hozzáférhetőséget támogató szakmai készségek és technológiák fejlesztésében.
  • Kulturális menedzsment és közvetítés: elősegítjük a kulturális menedzsment készségeket, mint a részvételt támogató tevékenységeket, és digitális környezeteket fejlesztünk ki a kulturális és művészeti produkciók és szolgáltatások számára.

Új, feltörekvő szektorok, amelyek erősségi területeink pereméből merülnek fel, és amelyek garantálják, hogy tevékenységünkben figyelembe veszik az üzleti és ipari élet kompetenciaszükségletét: Új résztvevők (csökkentjük a nem tartozás és a marginalizáció érzetét), Új közösség ( ösztönözzük a hálózat alapú irányítást és útmutatást), kommunikációs szakértelem (elősegítjük a sokszínűség és a kulturális kisebbségek ismereteinek felismerését), az emberi jogok és az egyenlőség (ösztönözzük a társadalmi egyenlőséget).

Az értékeink

  • Tiszteletben tartjuk egymást.
  • Nyitva vagyunk.
  • Együtt sikerül.
  • Bátorak vagyunk abban, hogy megújuljunk és megújuljunk.

Helyszínek

  • Ilkantie,4, 00400, Helsinki

Kérdések