Keystone logo
Hult International Business School

Hult International Business School

Hult International Business School

Bevezetés

A Hult úgy gondoljuk, hogy az oktatás sokkal többről szól, mint egy diploma. Az átalakulásról van szó. A diákok olyan készségekre vágynak, amelyek megváltoztatják az életüket. A munkaadók olyan diplomásokat szeretnének, akik átalakítják vállalkozásukat. A társadalom olyan vállalkozásokat akar, amelyek átalakítják a világot. Mint minden változás, ez is cselekvéssel kezdődik.

Azáltal, hogy arra összpontosítunk, hogy diákjaink a való világban mit tudnak csinálni, nem csupán az elméletre, amelyet az osztálytermekben tanulnak, azokat a készségeket és gondolkodásmódot helyezzük előtérbe, amelyekre a legnagyobb szükség van a változáshoz – az egyén karrierjében, az üzleti életben, ahol dolgoznak. , és a társadalom, amelyben mindannyian élünk. A cselekvés általi tanulás erejébe vetett hit túlmutat a filozófián; ez a vezérlő erő minden általunk kínált program, minden kurzus, amit létrehozunk, minden tanfolyam, amit vezetünk. Ez teszi a Hult az üzleti iskolává azok számára, akik erre készek.

A kihíváson keresztül tanulunk

Megtanulunk tenni és tanulni, egyénileg és csapatban. Diákjaink folyamatosan gyakorolják, amit a munkahelyükön fognak csinálni, így olyan készségeket építenek fel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy bármilyen kihívással szembesüljenek a diploma megszerzése után. Az alkalmazott tanulásra összpontosítunk, és felvértezi a Hult végzett hallgatókat azokkal a tudással és készségekkel, amelyekre a munkaadóknak és a vállalkozóknak szükségük van ahhoz, hogy boldoguljanak a mai munkahelyeken. Nemcsak közösségünk gyakorlati képességeit növeljük, hanem önbizalmukat, mozgékonyságát és foglalkoztathatóságát is. Ez a kihívásokkal szembeni félelem nélküliségük, természetes kíváncsiságukkal és globális gondolkodásmódjukkal kombinálva – ez teszi diplomásainkat annyira keresettté a munkaadók körében szerte a világon.

Valóban globálisak vagyunk

A nemzetközi üzleti életben való sikerhez kultúrák közötti megértés szükséges. A globális egyetemi hálózat 150 nemzetiségű közösségében elmerülve a Hult diákjai nem csak a nemzetközi környezetben boldogulnak, hanem megtanulják, hogyan tudják kihasználni a sokszínűséget az eredmények elérése érdekében. Szakterületünk a nemzetközi hallgatók nemzetközi karrierjének elősegítése. Globális hálózatot építenek ki a világ minden tájáról származó osztálytársakkal együttműködve – potenciális partnerek, befektetők és kapcsolattartók mindenhol jelen vannak. Itt a globális többet jelent, mint a földrajz, ez egy közös élmény, ahol mi – hallgatók, öregdiákok, oktatók és munkatársak – mindannyian gazdagodunk egymás nézőpontjából.

Növeljük magunkat és másokat

Az egész életen át tartó tanulók közössége megtestesíti a kíváncsiságot, az optimizmust és a növekedési gondolkodásmódot. Célunk, hogy segítsük a tanulókat önmaguk legjobb verziójának kialakításában, és rugalmas, öntudatos egyénekké válni, akik tisztességesen, méltányosan és hitelesen vezetnek. Azért, hogy továbbra is ne csak saját életüket javítsák, hanem önmagukon túl is törődjenek azzal, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az üzleti közösségre, és jobb világot építsenek mindenki számára. Pályafutásuk teljes egészében támogatjuk végzettjeinket. Akár változnak a céljaik, akár az iparáguk, az egész életen át tartó tanulási lehetőségeink lehetővé teszik a Hult végzett hallgatók számára, hogy karrierjük hátralévő részében minden évben visszatérjenek az egyetemre, hogy mindig naprakészek és relevánsak maradjanak.

A legjobbak által rangsorolt és akkreditált

A Hult büszke arra, hogy a legrangosabb független rangsoroló és akkreditáló testületek elismerték és a világ legjobb üzleti iskolái közé sorolták.

A Hult az üzleti oktatás három legrangosabb nemzetközi akkreditáló testülete ismeri el: The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), az MBA-k Szövetsége (AMBA) és az EQUIS (The European Quality Improvement System).

Belépők

Készen állsz arra, hogy a világ minden tájáról származó embereket, kultúrákat és innovatív ötleteket összehozó üzleti iskolában tanulj? Tegye meg az első lépést: jelentkezzen Hult címre. Egy egyszerű, személyre szabott jelentkezési folyamatunk van, és készséggel állunk rendelkezésére.

Amit keresünk

Hult webhelyen szeretnénk megérteni, hogy Ön kicsoda, és mi mozgatja Önt. Olyan diákokat keresünk, akik hatással lesznek – nem csak az üzleti életben, hanem a világban is. Diákok, akik tanulmányi teljesítményt, szenvedélyt, kíváncsiságot, vezetői potenciált és lendületet mutatnak. Ezt szem előtt tartva átfogó megközelítést alkalmazunk minden kérelemmel együtt benyújtott információ áttekintésére.

Pályázati folyamat

A(z Hult útja egyedi, és személyre szabott lesz. Ez azon a napon kezdődik, amikor kapcsolatba lép velünk, és az érettségiig – és azon túl is – folytatódik. Lesz egy külön beiratkozási tanácsadó, aki végigvezeti Önt és családját a jelentkezési folyamaton. Tanácsot adnak a pénzügyekkel, az ösztöndíjakkal, az egyetemi helyszínekkel és a jelentkezés módjával kapcsolatban. Van egy vízumkoordinátora is, aki szorosan együttműködik Önnel annak érdekében, hogy biztonságosan megérkezzen az egyetemre. Nemzetközi oktatási szakértőinkből álló csapatunk gondoskodik arról, hogy a főiskolai felkészülés a lehető legzökkenőmentesebb és stresszmentesebb legyen.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Elismerjük, hogy a főiskola az egyik legnagyobb döntés, amelyet meg kell hoznia, és hiszünk abban, hogy jutalmazzuk az ambiciózus hallgatók tehetségét és eredményeit. Minden beérkező hallgató pályázhat egy sor érdemen alapuló ösztöndíjra vagy szükségletalapú díjra, amelyek jutalmazzák az Ön eredményeit és lehetőségeit az osztálytermen belül és kívül egyaránt.

Öregdiák statisztika

Rangsorok

Hult büszke arra, hogy a legrangosabb független rangsoroló testületek elismerték és a világ legjobb üzleti iskolái közé sorolták. Akkreditációinkról, díjainkról és helyezéseinkről a Hult .edu/rankings oldalon olvashat bővebben.

  • #13 The Economist , Global Masters in Management Ranking, 2021
  • #15 The Economist , teljes munkaidős globális MBA-rangsor, 2021
  • 5. a nemzetközi mobilitásért, Financial Times , Global Masters in Management Ranking, 2021
  • 1. helyezett a hallgatók és oktatók sokszínűségéért, The Economist , teljes munkaidős globális MBA-rangsor, 2021

Akkreditációk

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • London - Postgraduate Campus 37-38 John Street, WC1N 2AT, London

  • Hult International Business School 1 Education Street, 02141, Boston

  • Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street, 94133, San Francisco

  • Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E., , Dubai

  • 4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai, 200001, Shanghai

  • New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square, 10003, New York

Kérdések