Keystone logo
© Carrianna Field
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Bevezetés

A vállalkozások, a turizmus és a vendéglátás a legmagasabb foglalkoztatási generátorok, de igényelnek minőségi munkaerőt is. Ennek érdekében a HTL Nemzetközi Vendéglátás, Idegenforgalmi és Idegenforgalmi Iskola számos tanulmányi programot kínál az üzleti, idegenforgalmi és vendéglátóiparban.

Az iskola céljainak közé tartoznak:

 • Minőségi kutatások készítése, mind a társadalmi, mind az ipari igények hangsúlyozása.
 • Fejleszteni és kínálni posztgraduális, alapképzési, okleveles és tanúsító programokat önállóan és a nemzeti és nemzetközi intézmények / szervezetek / ipar együttműködésével.
 • Kapacitásépítő képzési programok, munkahelyi képzési programok, vállalkozói fejlesztési programok és vezetői fejlesztési programok nyújtása különböző szinteken, önállóan és a nemzeti és nemzetközi intézmények / szervezetek / ipar együttműködésével.

Minden programjukat az idegenforgalmi ágazat szakértőivel, az iparági szövetségekkel és az akadémikusokkal konzultálva dolgozták ki. Az iskola valamennyi oktató tagja teljes körű képzettséggel és tapasztalattal rendelkezik több üzletágban, marketingben és idegenforgalomban, mint például az üzleti adminisztráció, a digitális marketing, a szállodaigazgatás, az F

A HTL célja a tudás, a gyakorlati tapasztalat és a relevancia tökéletes keveréke megteremtése annak érdekében, hogy felkészítse a hallgatóit a bizalomra és a készségekre, amelyekre szükségük van a munka világában. Nem csak a foglalkoztathatósági készségek vannak beágyazva minden kurzusba, de az ágazat meghatározó "jövőbeli" karrier és foglalkoztathatósági szolgáltatás segítséget és tanácsokat, tanfolyamokat és munkatapasztalat lehetőségeket kínál a diákok önéletrajzainak kiemeléséhez.

FELSZERELÉS

Az iskola két egyetemmel rendelkezik: egyikük Barcelona városközpontjában található, egy másik Valencia belvárosában.

Akkreditációk / PARTNERSHIPS

A HTL Nemzetközi Vendéglátóipari, Idegenforgalmi és Idegenforgalmi Iskola magán-oktatási intézmény, amelyet a barcelonai és a lloret de mari városi tanácsok akkreditálnak. Szorosan együttműködnek a Girona Egyetemmel, a Miguel de Cervantes Európai Egyetemmel, az Artesis Plantijn Antwerpen School-ban. Együttműködő oktatási intézmény a hotel céheivel Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Az iskolát az Instituto Cervantes, a Spanyol nyelv külföldi állampolgárságú intézménye akkreditálja, mint a SIELE vizsgák vizsgaközpontjait. Tanulmányi terveik tartalmazzák a spanyol nyelvkészítő modult a DELE-hez, a SIELE 5-ös szintjének A1-től C1-ig terjedő vizsgálatát.

69114_Accreditations.jpg

TANÁROK

A HTL tanárai, oktatói, szakemberei és asszisztensei követik intézményük alapvető értékeit.

Tanulás: támogatják a hallgatók sikerét, az oktatáshoz való hozzáférést, a technológia megfelelő használatát, az írástudás fejlesztését, a kommunikációt és az eszmék cseréjét a tudományok és helyek között, új gondolatok feltárása és alkalmazása, valamint az egész életen át tartó tanulás megvalósítása.

Felfedezés: a szabad vizsgálat folytatásával elősegítik a tartós tanulási közösséget.

Elkötelezettség: értékelik az együttműködésben részt vevő partnereikkel folytatott együttműködést, régiójukkal és a kollégákkal szerte a világon.

Eredmény: hisznek a tanulók lehetőségeiben, és elkötelezettek a diákjaik, a karok, a személyzet és az öregdiákok kiválóságának és sikerének előmozdításában.

Sokszínűség: az emberi diverzitást minden dimenziójában értékelik, és elkötelezettek a méltányos, sokszínű és inkluzív tanulási és munkakörnyezet fenntartása mellett.

Ünneplés: ünnepelik hallgatóik, kar, személyzet, öregdiákok és közösségek által elért eredményeket.

Fenntarthatóság: az egészséges fenntartható környezetet támogatják a fokozatos működési gyakorlatok és a környezettudatosság előmozdítása révén.

69151_CitiesInSpain.jpg

BARCELONA SZOLGÁLTATÁSOK

Barcelona városa nagyszerű stílusban fekszik és tökéletes hely a tanuláshoz. A Földközi-tenger partja és a havas hegyek közötti kiváltságos helyszín, valamint az idegenforgalom, a sport és a szabadtéri tevékenységek páratlan lehetőségei nem csoda, hogy sok diák választotta el Barcelonába. A belvárosban található központ lehetővé tette a HTL International School számára, hogy széles körű kiváló szolgáltatást nyújtson a személyre szabott szakmai tanulással foglalkozó oktatási folyamat megteremtéséhez.

A HTL International Schoolban két nagy egyetem van: Barcelona és Valencia. Az iskolában a diákok élvezhetik az egyetem nagyméretű tantermeit, ingyenes internet-hozzáférést, online tanulási lehetőségeket, vizsgabeli gyakorlatokra alkalmas számítógépes laborokat, könyvtárakat és kommunikációs készségeket. Emellett a barcelonai iskolát rengeteg városnézés, étterem, sportlétesítmény, közlekedési hálózat, városi strandok, múzeumok, színházak és bevásárló utcák veszik körül.


VALENCIA ISKOLÁSI TÉTELEK

Valencia érdemes élni nemcsak a paella miatt. Ez a harmadik nagyváros Spanyolországban és a kulturális és szabadidős turizmus fő célpontja. Campusunk a sima városközpontban helyezkedik el, így a turizmus minden típusát ötvözheti tanulmányaival.

A HTL International Schoolban két nagy egyetem van: Barcelona és Valencia. Az iskolában a diákok élvezhetik a nagyméretű tanteremt, ingyenes internet-hozzáférést, online tanulási lehetőségeket, számítógépes laborokat a vizsgákra, könyvtárakat és kommunikációs készségeket. A helyszínének köszönhetően a Valencia campus számos lehetőséget kínál Önnek. A kulturális látnivalóktól a lustai napokig a strandon, amely közvetlen buszjárattal érhető el az iskolából.

Helyszínek

 • Barcelona

  Carrer Diputación 282, 08009, Barcelona

 • Valencia

  Calle Cotanda 1, 46002, Valencia

  • Madrid

   Calle Santa Brígida 23, 28004, Madrid

   Programok

    Kérdések