Keystone logo
Howard University

Howard University

Howard University

Bevezetés

Howard University Iskolája a 1970-es alapítása óta a felsőoktatás modellje.

A Howard University üzleti iskolája a dinamikus egyetemi tanszékek, az innovatív kiválósági központok, a tisztelt oktatók, a díjnyertes programok és több mint 8 ezer alumínium a világon továbbra is a nemzet legjobb üzleti programjai közé tartozik.

A diákok és a karok választják a Howard University üzleti iskoláját, mivel mélyreható tantermi oktatást, valódi élményt nyújtanak, számos hátterű szakértői hangszórót, hozzáférést biztosítanak a globális iparági vezetőknek és elkötelezettek a kutatás és a közzététel iránt.

Osztályok

Számvitel

A Howard University Számviteli Tanszék több afrikai okleveles könyvelőt végzett, mint bármely más egyetem vagy egyetem.

Pénzügy, biztosítás és nemzetközi üzletág

A Department of Finance, Biztosítás és Nemzetközi Üzleti, a legnagyobb osztály az üzleti iskola, kínál tanfolyamok három fő (pénzügy, nemzetközi üzleti és biztosítási).

Információs rendszerek

Az Információs Rendszerek és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék támogatja az alapvető üzleti adminisztráció tantervét, és kétfokos programokat kínál az egyetemi és a posztgraduális szinten (Számítógépes Információs Rendszerek és Ellátási Lánc Menedzsment).

vezetés

A vezetõ vezetõk olyan tantervbe kerülnek, amelynek középpontjában a vezetõség, a döntéshozatal, a humánerõforrás-gazdálkodás és a vállalkozói készségek fejlesztése áll.

értékesítés

A Marketing Tanszék olyan tantervet kínál, amelynek célja, hogy felkészítse az egyetemi hallgatókat a belépő szintű marketing pozíciókra és a posztgraduális hallgatók számára közép- és felső szintű pozíciókra a szervezet marketing funkciójának irányításában.

Akadémiai központok

  • Center for Career Excellence

  • Számviteli Oktatási Központ

  • Kiválósági központ az ellátási lánc menedzsmentjében

  • Pénzügyi szolgáltatások központja

  • A Global Business Studies központja

  • Központ biztosítási oktatáshoz

  • Központ a számítógépes biztonság oktatásához

Legjobb az osztályban

A Princeton Review a 12. egymást követő évben a Howard University School of Business # 1-et helyezte el a kisebbségi diákok számára

Helyszínek

  • 2600 6th St NW, 20059, Washington

Kérdések