Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University Jd koncentráció energia és környezetvédelmi jog
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Jd koncentráció energia és környezetvédelmi jog

Hempstead, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Egy olyan világban, a néző fokozott környezeti és gazdasági kihívások, az energia és a környezetvédelmi jog tettek egy megújult fontossága. Beiratkozott hallgatók a Energia és Környezeti Jog koncentráció (az a koncentráció) kapnak útmutatást és képzést a témakörben alapvető, hogy a gyakorlat az energia és a környezetvédelmi jog és a speciális kurzusok fűződő egyéni karrier célok. A koncentráció biztosít szilárd keretet irányítani a diákok kívánnak szerezni az anyagi jogi ismeretek, képességek, munka tapasztalatait és szakmai kapcsolatok fontos elindulna a karrier az energia- és / vagy környezeti mező (k).

Kar Koncentráció tanácsadók és szaktanácsadás

Professzorok James Hickey és Katrina Kuh fog szolgálni kari koncentráció tanácsadók erre koncentráció. Koncentráció kari tanácsadók módosíthatja a koncentrációs követelmények kivételes körülmények értesítése a dékán.

Iránymutatást a hallgató koncentrációs kar tanácsadója fontos eleme a sikeres a koncentráció. A koncentráció kari tanácsadó jóvá kell hagynia a hallgató részt vesz a koncentráció. A diákok találkozzanak tanácsadó amint találják magukat érdekel a koncentráció, de semmi esetre sem később, mint a pálya kiválasztása határideje a negyedik félév tanulmányi (vagy ötödik félév tanulmányi részmunkaidős diák). Érdeklődő diákok beiratkozott a koncentráció erősen ösztönzik, hogy a környezetvédelmi jog során harmadik félév tanulmányi (vagy negyedik félév tanulmányi részmunkaidős diák). Egy tanácsadó engedélyezheti a hallgató beiratkozik a koncentráció során kiválasztási határidőt a negyedik félév tanulmányi (vagy ötödik félév tanulmányi részmunkaidős diákok), de csak miután megállapította, hogy a hallgató lehet reálisan megfelelnek a követelményeknek a koncentráció érettségi előtt.

Miután beiratkozott a koncentráció, a diákok meg kell felelniük a saját kari tanácsadója legalább egyszer szemeszterenként, azt megelőzően félév során kiválasztási határidőt, annak érdekében, hogy megtervezzék természetesen kiválasztás és vizsgálja felül a folyamatban teljesítésében Koncentráció követelményeinek. A hallgató koncentrációs kar tanácsadója is megvizsgálja és jóváhagyja a koncentráció írásban követelmény.

természetesen követelmények

Informális pályák a koncentráció irányítja a hallgató választása természetesen a munka. Az 1. táblázat Szükséges Core tanfolyamok és választani a pályán. Diákok kell venni legalább két Választani 1. táblázatból mellett a szükséges mag tanfolyamok. Az egyik Választani kell egy ügyességi pályán. Minden diák továbbra is szükség van, hogy töltsenek ki egy zárul tapasztalat, akár egy jóváhagyott externship vagy klinikán. Részvétel jóváhagyott klinikán lehet használni, hogy megfelel mind az ismeretekre vonatkozó követelményt, és a követelmény zárul tapasztalat.

A négy informális pályák az alábbiakban ismertetjük:

 • Szabályozási tanácsos pálya (szövetségi, állami szabályozási ügynökségek (pl US EPA, US PERC, NYSDEC), ügyvédi irodák, a házon belüli tanácsot);
 • Tranzakciós Ügyvéd pálya (jogi cégek üzleti és az ingatlan tranzakciós gyakorlatok, in-jogász);
 • Politika és érdekképviselet pálya (kormány, nem a nyereség, és a politikai szervezetek); és,
 • Perek és végrehajtásáról pálya (szövetségi, állami végrehajtó szervek (például az Egyesült Államokban DOJ, államügyésszel), peres közérdekű nem a nyereség (pl Natural Resources Defense Council (NRDC), Föld igazságosság), jogi cégek (Superfund költségmegtérülés, mérgező károkozással gyakorlat).

Ezek az informális pályák útmutatók és nem kötelező. Ezeket úgy tervezték, segítik a hallgatók gondolkodás szekvenálása és kiválasztása a tanfolyamok. A diákok együtt fog működni a kari koncentráció tanácsadója kézműves megfelelő összetétele természetesen a munka.

Írás szükséglet

A diákoknak ki kell töltenie egy írásos követelmény, amely kielégíti mindkét írása szükséglet I. vagy II a tanfolyamon keresztül, vagy bármely Journal feljegyzés vagy független tanulmány, az energia vagy a környezetvédelmi jog tárgy vagy tárgyak által jóváhagyott a hallgató koncentrációs kar tanácsadója. Akkor megengedett az írás használt eleget ennek a követelménynek, hogy az ugyanazon írási által használt hallgató kielégíteni másik Law School követelmény.

Szakmai fejlődés követelménye

A szakmai fejlődés követelmény célja, hogy kiemelje lehetőséget a diákoknak, hogy megszerezzék expozíció és / vagy tapasztalattal az energia és a környezetvédelem területén kívül az osztályban, és biztosítják, hogy a hallgatók kihasználják legalább egy ilyen lehetőséget. Megfelelnek a szakmai fejlődés követelménye, a diákok kell:

 • Részt vehet a hallgató tagja egy helyi, megyei és országos energia- és / vagy környezeti Bar bizottság;
 • Vegyen részt egy környezetvédelmi és energia vitás bírósági versenyt;
 • Részt vesznek a környezetvédelmi Law Society; vagy
 • Folytathatnak semmilyen egyéb szakmai fejlesztési tevékenysége hasonló típusú által jóváhagyott kari koncentráció tanácsadója.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLM környezetvédelmi jog – teljes munkaidőben
  • Online United Kingdom
 • Energia és környezetvédelmi jog LLM
  • Hartford, Amerikai Egyesült Államok
 • Law (Eng/NI) With Energy Law LLB (Hons)
  • Dundee, Egyesült Királyság