Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University Jd
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Jd

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen felkészíti a diákokat, hogy szenvedélyesen hatással a jogi közösség és azon túl.

1970 óta Hofstra törvény biztosított az oktatás egyaránt gazdag elméleti és készségek szükségesek, hogy kitűnő, ügyvédek, üzletemberek, és közösségi vezetők.

Található, a 240 hektáros campus Hofstra Egyetemen Hempstead, New York, Hofstra törvény 20 mérföldre kívül New York külvárosi Long Island. Kevés, ha van ilyen, jogi iskolák is egyezik a kombináció a mi zöld campus és könnyű hozzáférést biztosít New York City, a hub a nemzet jogi szakma.

Hofstra törvény széles körben elismert úttörője teljes mértékben integrálja a klinikai oktatás egy hagyományos törvény iskolai tananyag. Az 1970-es években, az iskola volt az egyik legnagyobb klinikai programok a nemzet. Az évek során, a klinikák váltak jól ismert jogi körökben a nagyvárosi területen. Mivel a diákok képviselik magánszemélyek néző valós jogi kihívások tesznek szert értékes gyakorlati tapasztalatokat: szorgalmaznak a bíróság, tanácsot az ügyfelek, végezzen tény vizsgálatokat, és közvetítsen viták.

Most, hogy a legális piac igényes szaktudás-alapú képzés, az általunk kifejlesztett új kötelező készségek modulok bevezetésére másodéves hallgatók az alapvető készségek lawyering elengedhetetlen a hatékony gyakorlat. A több mint 200 felső szintű képzés, akkor tárja fel szinte minden jogterületen, és válaszd a koncentráció alternatív vitarendezés, gazdasági jog, büntetőjog és eljárás, az energia és a környezetvédelmi jog, családjog, egészségügyi jog, szellemi alkotások joga, vagy nemzetközi törvény.

Felvételi

Felvételi a Maurice A. Deane School of Law JD program versenyképes; a bukása 2015 kapott mintegy 1900 alkalmazások és az első éves osztálylétszám 255 diák.

A joghallgatók kényelem 14: 1 diák-tanár arány, jelentkezhetnek kiterjedt kutatás és írás tanfolyamok, van, hogy a külföldi tanulmányi programot, és tanulni erős gyakorlati, szakértelmen alapuló tapasztalati tanulási programok.

Full-Time és a Part-Time program

A JD program teljes munkaidős és részmunkaidős napos programok; A felvételi követelmények ugyanazok mindkét fél számára.

A részmunkaidős program a diákoknak, akik nem tudnak tartani egy teljes ötfogásos terhelés, de a részmunkaidős osztályok továbbra is megfelelnek a hét öt napján, hogy jogi egyetemre be lehet fejezni a négy év alatt.

Közös JD / MBA és JD / MPH program

Amellett, hogy a hagyományos Juris Doctor program Hofstra Law kínál közös JD / MBA és JD / MPH program.

A Karrier

kiemelkedhet

A Hivatal Karrier Services (OCS) elkötelezett, hogy segít kitűnjön. Során szakmai fejlődés Boot Camp, hozzuk tanácsadók -, akik a munka sok, a legjobb ügyvédi irodák az országban -, hogy élesíteni a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség.

Discover Your Passion

A Discover Your Passion sorozatban hozza egy csoportja hallgatója szakosodnak egy adott területen a jog vissza campus számára a vizsgálóbizottsági tagságot és beszélni veled a karrierjük.

OCS Szolgáltatások

  • Egy-egy karrier coaching
  • Személyes Branding és Marketing
  • Folytatás és Cover Letter előkészítése
  • interjú képzés
  • Szakmai Fejlesztési képzés

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok