Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Bevezetés

Elkészítjük, motiválni, hogy a diákok, hogy a különbség a világ

A diákok, öregdiákok, oktatók és dolgozók a Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen, a törvény nem csak valami kell tanulmányozni - ez kell élni. Tájékoztatja a karrier, az életünkben és a kölcsönhatások polgártársaink. Ez az az eszköz, ami által, hogy hatást a világon.

Bíróságok, ügyvédi irodák és a munkáltatók felismerik a jelentőségét a Juris Doctor (JD) származó Hofstra törvény, vagy egy bizonyos fokú a mi közös JD / MBA és JD / MPH program, mert tudják, hogy a diplomások híresek jogi ismeretek, felkészültség és nyugalom .

A tanterv fejlődik évente kezelésére változások a törvény és a gyakorlat, mint amikor a közelmúltban lett az egyik első törvény iskola az országban, hogy létrehozzanak egy olyan kötelező első év során a nemzetközi jogot. Diákjaink már régóta részt vesz a klinikákon, ösztöndíjak, externships és pro bono lehetőségeket, nekik valódi ügyvéd tapasztalat - gyakorló mellett veterán ügyvéd - mielőtt érettségiztem. Miután elindulna a karrier a választás, ügyvédek is jönnek Hofstra törvény, hogy elősegítsék a fejlesztési programok, mint a Master of Laws (LL.M.) amerikai Jogi Tanulmányok vagy családi jog.

Hofstra törvény ad otthont mintegy 850 diák, öregdiák alap több mint 11.000 tagja van, 51 adminisztrátorok és a kiváló főállású oktatók 46 főállású oktatók, 6 vendégtanárok és közel 60 velejárója professzorok, köztük sok tudós felismerte a nemzeti és nemzetközi szakértők a saját területén.

A Maurice A. Deane School of Law része Hofstra Egyetem és teljes mértékben akkreditált a Tanács a Hatóság Jogi Oktatási és Felvételi a Bar az American Bar Association.

Mission & History

A misszió a Maurice A. Deane School of Law hogy előkészítse, motiválni a diákokat, hogy a különbség a világ, miközben haladunk fontos gondolatokat a jogi akadémia, a szakma és a társadalom - a hatásgyakorlás a miénk.

1970 óta általunk nyújtott átfogó, kortárs jogi oktatás, hogy a diákok, segítve nekik, hogy jól képzett, tájékozott és etikai ügyvédekre. Van egy története, hogy érdemi hozzájárulást a helyi és nemzeti párbeszédet mintegy kényszerítő társadalmi kérdésekről. Mi ragaszkodunk létre, ahol a diákok, tanárok, bírók, ügyvédek, tudósok és szakemberek a különböző tudományágak jönnek össze, hogy szélesítse mindenki kilátásai és előre igazságosság mindenkinek.

Mivel a mi kezdetektől, mi elhittük az értéke egy oktatási átitatott jogi elméleti és gyakorlati tapasztalattal. Mi voltunk az elsők iskola az országban, hogy fogadjon el a klinikai oktatás a tananyag, és már szolgált sok éven át, mint a regionális központ az Országos Intézet Trial Érdekvédelmi (NITA).

Helyszínek

  • Hempstead

    121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Kérdések