Keystone logo
Hochschule Schmalkalden

Hochschule Schmalkalden

Hochschule Schmalkalden

Bevezetés

A Hochschule Schmalkalden Alkalmazott Tudományok Egyeteme Türingia egyik alkalmazott tudományi egyeteme. Idillikusan a türingiai erdő szélén található. A zöld campus kétségtelenül az egyik legszebb Thüringen és Németországban. Minden létesítmény, például előadótermek, laboratóriumok, kávézók, könyvtár, lakótelepek és sportlétesítmények gyalogosan elérhetők. A hallgatók profitálnak az egyetemen folytatott tanulmányok által kínált sokféle lehetőségből: nemzetközi orientáció, kiváló tanítás, tantárgyak széles választéka, modern felszerelés, garantált élettér és vonzó egyetemi város.

Tanuljon kiválóan és nemzetközi szinten

Az öt villamosmérnöki, gépészmérnöki, számítástechnikai, közgazdasági és üzleti jogi kar égisze alatt a Hochschule Schmalkalden Tudományegyetem tanulmányi lehetőségek széles skáláját kínálja. A gyakorlati relevancia és az egyetem jó adottságai a leggyakrabban említett okok a Schmalkalden-i tanulmányok választására. A képzési formák, például a projekt tanulmányok és a gyakorlati szakaszok ugyanolyan természetesek, mint a kis tanulási csoportok, és szoros kapcsolatot tartanak a tanárokkal.

Valamennyi kurzus számtalan lehetőséget kínál külföldi tanulmányokra. A Hochschule Schmalkalden Egyetemének világszerte több mint 150 partneregyeteme van, amelyek Ausztráliáig terjednek. Sok hallgató él azzal a lehetőséggel, hogy egy szemesztert külföldön tanul, vagy szakmai gyakorlatát külföldi társaságban végzi, és így értékes tapasztalatokat szerezzen. Különösen figyelemre méltó a kettős diploma megszerzésének lehetősége egy külföldi partneregyetemen: a Közgazdaságtudományi Kar mesterképző hallgatói ingyen szerezhetnek másodfokú MBA-t az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Spanyolországban.

Statisztika

Hochschule Schmalkalden ránézésre

 • csaknem 2500 diák

 • több mint 20 alap- és mesterképzés

 • tíz részidős alap- és mesterképzés

 • Összesen 227 alkalmazott

 • 65 professzor, köztük hat női professzor

 • öt kar

  Helyszínek

  • Schmalkalden

   Blechhammer,9, 98574, Schmalkalden

   Kérdések