Keystone logo
HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

Bevezetés

Hagyomány és innováció - a HFT Stuttgart fő jellemzői. 1832-ben alapították az "Építőművészek téli iskolájának", ma a HFT Stuttgart akkreditált Bachelor és Master Programok széles skáláját kínálja.

Három karunk összesen 14 Bachelor és 18 Master programot kínál. A campusunk közvetlenül Stuttgart központjában található, Délnyugat-Németország üzleti központjában.

A HFT Stuttgartban specializálódtak a gyakorlati készségek kis csoportokban való tanítására. 4000 diákot tanítanak mintegy 125 professzor, akiket több mint 400 részmunkaidős oktató támogat.

Nemcsak a technikai tudást tanítják, hanem az interperszonális készségeket is, mint például a csapatépítés és az interdiszciplináris projektek készítésének képessége. Beépítve a szakot, akkor is megtalálható gyakorlati tanulmányi projektek a cégek és irodák, vagy esetleg egy tanulmányi félévben a 70 partnerintézmények egyike szerte a világon.

A HFT Stuttgart Bachelor és Master's Degree rendszere a megfelelő képzési programot és a lehető legjobb lehetőségeket kínálja a jövőbeli karrierje számára.

Stuttgart mint tanulmányi, munkahelyi és élőhely

Stuttgart állambeli fővárosa, melynek lakossága közel 600 000, sokat kínál. Délnyugat-Németország gazdasági központja és világszerte ismert autóipari szakértelme. Ez a város a szőlőültetvények által körülvett építészet és építészet híres városa. Gottlieb Daimler és Wilhelm Maybach 1882-ben kifejlesztették az első benzinmotort 1882-ben, így megalapították a város autóiparát. A Porsche később sportkocsi-gyártóként, valamint számos beszállítóval találkozott, mint a Bosch és a Mahle.

A stuttgarti régió a világ egyik vezető gazdasági területe. Számos olyan globális márkának ad otthont, mint például az IBM és a Hewlett-Packard, itt található az európai központ, valamint több ezer rendkívül innovatív kis- és középvállalkozás.

Érdemes meglátogatni a sok változatos múzeumot, dinamikus színházi tájat, az Operaházat, palotákat, parkokat, a város erdőit és a Wilhelma Állatkertet.

Akkreditációk

Helyszínek

  • Hochschule für Technik Stuttgart University of Applied Sciences Schellingstr. 24,, 70174, Stuttgart

Kérdések