Keystone logo

HELBUS

A logo

Bevezetés

Miért a HELBUS ?

Hallgatóink HELBUS azért választják a HELBUS mert a következő tényeket kedvelik:

HELBUS oktatói nagyon nemzetköziak, mivel 17 különböző országból érkeznek.

Tanulmányai egyszerűen kombinálhatják tanulmányaikat teljes munkaidőben végzett munkájukkal (ha dolgoznak).

Ha teljes munkaidőben szeretnél tanulni, akkor azt gyorsított ütemben is megteheted.

Jó esélye van arra, hogy felvételt nyerjen, mert a felvételi szabályzatban nem vagyunk kizárólagosak. Másrészt szigorú minőségellenőrzésben vagyunk, ezért hallgatóink keményen dolgoznak a diplomás megszerzéséért.

HELBUS","author_url":"","source":""}" />

Nemzetközi orientáció

A HELBUS programjait teljesen angol nyelven oktatják. Vendégoktatóink tizenhét ország rangos egyetemeiről érkeznek, és kihívást jelentenek a globális gondolkodásra. A hallgatók aktívan részt vesznek az órákon, így fejlesztik kommunikációs és prezentációs készségeiket, amelyeket a munkaadók nagyra értékelnek. A HELBUS oktatók több mint 80% -a doktori fokozattal rendelkezik, és rengeteg oktatói tapasztalattal rendelkezik, valamint saját szakterületének szakemberei.

HELBUS","author_url":"","source":""}" />

Egyéni fókusz és hatékony tanulási módszertan

HELBUS viszonylag csekély osztályméretű és diák-oktatói arányt HELBUS . A tanulás egy moduláris tanfolyamszerkezet segítségével optimalizálható, amelyben a diákok egyszerre csak egy tantárgyat tanulnak három héten át a teljes munkaidős programban. A haladás folyamatos, a lemorzsolódásaink pedig alacsonyabbak, mint az olyan iskolákban, amelyek hagyományos tanulási módszereket alkalmaznak.

A kő a globális lehetőségekhez

HELBUS felkészíti a diákokat a karrierjükre a nemzetközi üzleti életben. A tanterv hangsúlyozza a munkáltatók által a 21. században megkövetelt készségeket és tudást. Emellett a diákok megtanulják a fontos személyes készségeket, például a kritikai gondolkodást, a problémamegoldást és az interakciót.

Helyszínek

  • Strömberginkuja 3, 00380, Helsinki

Kérdések