Keystone logo
Hankuk University Of Foreign Studies

Hankuk University Of Foreign Studies

Hankuk University Of Foreign Studies

Bevezetés

A forintszellem: a globális korszak beaconja

Hankuk University Of Foreign Studies 1954-ben alapították olyan tehetséges egyének létrehozása érdekében, akik tovább folytathatják koreai modernizációját és a világbékét. A koreai nép és az emberiség valódi megértése és mélységes szeretete alapján a HUFS vállalkozó szelleme segített Dél-Koreának, hogy jelentős jelenlétet hozzon létre a világban, és legyőzze a koreai háborúból eredő nemzeti csapásokat.

A HUFS továbbra is a békéért dolgozik az egész emberiség számára az igazságkeresés és új kultúra megteremtése révén. Ez elsősorban arra irányul, hogy összpontosítsa erőforrásait a tehetséges emberek Koreára és a koreai világra.

Oktatási filozófia

A szabad demokrácia eszméjével inspirálva a HUFS ösztönzi a diákok egyéniségének fejlődését és felépíti vezetői képességüket, hogy olyan magasan képzett embereket hozzanak létre, akik hozzájárulhatnak Korea és a világ fejlődéséhez.

A folyamat során soha nem tér el az "igazság, béke és teremtés" alapító szellemétől. A forint a magániskolák függetlenségének megteremtésében is mozog, miközben soha nem veszíti szem elől a közoktatási intézmény jellegét.

Ezenkívül a forint célja, hogy megkülönböztesse magát a többi felsőoktatási intézménytől, és megőrizze megkülönböztető képességét, amint azt az iskolai neve is mutatja.

Alapító szellem

Az igazság: Az igazságok, amelyek irányítják életünket, mint a horizonton lévő jelzőfények. Az életünket az igazság kereséséért és az egyetemi tanulmányok megalapozásáért az igazság fényével erősítjük, kiterjesztve tudásunkat és tapasztalataikat magunkról és a világról.

Béke: kölcsönösen előnyös kapcsolatok az egyének, a nemzetek között, valamint az emberiség és a természet között A forint a más etnikai csoportokkal folytatott akadémiai és kulturális eszmecserét, valamint azokat, akik más ideológiákat támogatnak, hogy előkészítsék az utat az emberi faj párbeszéde és megegyezéséhez, az emberiség békésen együtt élhet és boldogulhat

Teremtés: A koreai kultúra előmozdítása a világ gazdagításához Az ország szeretete alapján alapított HUFS előmozdítja a koreai kultúrát, hogy gazdagítsa a világot a nyitottság korában, és megalapozza a globalizációhoz megfelelő új kultúra létrehozását.

Az oktatás filozófiája

A HUFS oktatási filozófiáját az iskola mottója, az Igazság, a Béke és a Kreativitás szellemétől vonja le . A diákokat arra ösztönzik, hogy átfogják a liberális demokrácia eszméit, és ápolják az egyéniség és a vezetés érzését, hogy hozzájáruljanak a nemzet és a világ egészének gazdagításához és jólétéhez.

FtS célok

A HUFS globális szemléletű, kreatív szakemberekkel gazdagítja a felvilágosult polgárokat, akik a jövőben a világ kultúráinak egyesítéséhez vezetnek. A hallgatók a bölcsészettudományi, valamint a társadalom- és természettudományi szakterületen szerepet játszó bölcsészettudományokban tanítják a tudás szilárd megalapozását.

Továbbá a diákokat egy vagy több idegen nyelv tanítja, kiemelkedő fontosságú és kiemelt fontosságú a forintszinten. A nyelvoktatással párhuzamosan a világ különböző részein a regionális geopolitika, a gazdaság, a társadalom és a kultúra tanulmányozása a világ valódi polgárainak ápolása érdekében.

Helyszínek

  • 107 Imun-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, Korea, 02450, Seoul

Kérdések