Keystone logo
Hamilton Lugar School of Global & International Studies - Indiana University

Hamilton Lugar School of Global & International Studies - Indiana University

Hamilton Lugar School of Global & International Studies - Indiana University

Bevezetés

A Hamilton Lugar School of Global & International Studies az Indiana Egyetemen vezető szerepet tölt be a nemzetközi ügyek tanulmányozásában. Jobb hellyé tesszük a világot azáltal, hogy együttműködünk a kormányokkal, a vállalkozásokkal, a törvényekkel és a nonprofit szektorokkal, és innovációkat és megoldásokat követünk a Big Ten kutatóegyetem erős alapjaiból.

A világ megváltoztatásának első lépése annak megértése. Megtanítjuk, hogyan. A HLS közel 20 alapképzési szakot és minort, több mint 50 diplomás és doktori lehetőséget, valamint több mint 300 külföldi tanulmányi programot kínál. Az egyetemen tanított több mint 80 nyelv közül legalább egyet folyékonyan tanul, és rendelkezik a világra gyakorolt hatáshoz szükséges eszközökkel.

Egyetemi programok

Végezzen el egy nemzetközi kapcsolatok diplomát 6 szakunk, 9 minor szakunk és 6 bizonyítványprogramunk bármelyikével, vagy kombinálja HLS-tanulmányait bármely más IU-programmal több főiskolánkon és iskolánkban, hogy interdiszciplináris tanulási tapasztalatot szerezzen az Ön céljaira szabottan.

Kiberbiztonság és globális politika alapképzése

Közép-Eurázsiai tanulmányok alapképzése

Bachelor kelet-ázsiai nyelvek és kultúra

Bachelor in International Studies

Bachelor közel-keleti nyelvek és kultúra

Bachelor in International Law and Institutions

Rangsorok

  • #1 az Egyesült Államokban a felkínált nyelvek közül # - 80!
  • 1. helyezett az Egyesült Államokban az idegen nyelvi és területi tanulmányok ösztöndíjaiért (US Oktatási Minisztérium)
  • TOP Fulbright producer

Helyszínek

  • Bloomington

    Eagleson Avenue,355, 47405, Bloomington

Kérdések