Keystone logo

Gratz College

A logo

Bevezetés

Online és személyesen

Az innovációra és a rugalmasságra összpontosítva a Gratz College online és diplomamunka programokat kínál. Felmérje a kurzusokat olyan kurzusokkal, amelyek stimulálják gondolkodásukat, továbbadják karrierjüket, és támogatják értékeiteket. A Nyári Intézet meghívja Önt arra, hogy megtapasztalják a gyorsított tanfolyamokat az egyetemen és az osztályteremben.

A Gratz College egyedülálló tanulási élményt nyújt az Ön igényeinek és érdekeinek megfelelően. Élvezze a testreszabott tanterveket, a rugalmas tanulási lehetőségeket és a tanulók támogató, elkötelezett közösségét.

A Gratz College felkészíti a tanulókat arra, hogy több mint egy évszázada vezető szerepet töltsön be szakmájukban és közösségeiben. Gratz világszerte elismert oktatókat foglalkoztat a szigorú, gondolatkeltő tanulmányokban való részvételre.

GRATZ - Adina1 a Vimeo SNPictures-től.

Történet és küldetés

Gratz College viseli a neves zsidó család nevét, amelynek gazdag történelme összefonódik Philadelphia és valóban az Egyesült Államok egészével. A Gratz név jelentősége a kollégiumi falakon túl, az amerikai forradalom idejéig tart. Gratz családi története a patriotizmus, a gazdasági siker, a jótékonyság és a zsidó nevelés támogatása.

Rebecca Gratz (1781-1869) talán a család legjelentősebb és inspiráló tagja. 1838-ban Rebecca létrehozta a Philadelphiában a héber vasárnapi iskolai társaságot, amely az észak-amerikai zsidó gyülekezet oktatásának indítópultjává vált. Ő is mélyen aggódik a társadalmi kérdések a napja. Rebecca fontos szerepet játszott a női héber jóindulatú társadalom, a zsidó nevelőszülő, a tüzelőanyag-társaság, a varró társaság stb. Létrehozásában. Annak sok elértése a nevéhez képest, nem nehéz megérteni, hogy Rebecca Gratz miért pletykálták Rebecca modelljét, a Sir Walter Scott Ivanhoe hősnőjét.

Kétségtelenül Rebecca ihlette, testvére, Hyman csatlakozott a Philadelphiai Héber Oktatási Társasághoz, hogy finanszírozza a zsidó nevelés pedagógiai főiskoláját. Az 1895-ben alapított, az észak-amerikai zsidó tanulmányok első független kollégiumaként a Gratz College folytatja a Gratz család küldetését, elkötelezve magát a minőségi oktatás és a zsidó közösség iránt.

Mission Statement

Gratz College biztosít pluralista oktatást, és bevonja a hallgatók aktív tanulmányi a szakmai növekedés és a személyes gazdagodás. Gratz kínál posztgraduális és egyetemi diploma és bizonyítvány programok, valamint a tanulási lehetőségek a felnőttek és a tizenévesek. A termelõ partnerkapcsolatok révén a kollégium törekszik intézményi és akadémiai kapcsolatainak fenntartására és kiterjesztésére Philadelphiában, Észak-Amerikában és világszerte.

Sok Gratz programja tükrözi a Főiskola történelmi hangsúlyt a zsidó tanulmányokra és oktatásra. A különféle választókerületek szellemi és szakmai fejlődéséhez való széles körű elkötelezettség mellett a Főiskola mindenhol hozzáférést biztosít a hallgatók számára ahhoz, hogy vezetőik legyenek szakmájukban és közösségeikben.

Vision Statement

A Gratz College nemzetközi szinten elismert vezető szerepet tölt be a hatékony nevelők, szakemberek, vezetők és tudósok fejlesztésében, a zsidó közösségen belül és azon túl is; élethosszig tartó tanulók ösztönzése; és segíti a tájékozott és erős közösségeket a zsidó értékeken alapuló oktatás révén.

Alapértékei

1. Oktatási és egyéb szakmai erőforrások fenntartása és fejlesztése a zsidó közösség számára

2. Az egész életen át tartó tanulás és a tudás iránti szeretet

3. Inspiráló tanulmányok és tudományos kiválóság

4. A kritikai gondolkodás ápolása

5. Az integritás és az etika megalapozása az intézmény, a személyzet és az oktatási folyamat magatartásának alapjaként

6. A szakmai fejlődés és az ösztöndíj előmozdítása

7. A sokszínűség és az egyén tiszteletének előmozdítása

8. A tanulók építése közösségeken keresztül

9. Hozzájárul egy zsidó perspektívához az ötletek piacához.

Helyszínek

  • 7605 Old York Rd. Melrose Park, 19027, Philadelphia

Kérdések