Keystone logo
Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Bevezetés

Az innováció a mi hagyományunk

A San Francisco szívében található GGU Law élvonalbeli és személyre szabott tanulási élményt kínál a holnap ügyvédei számára. A GGU Law több mint egy évszázadon át sokszínű, befogadó és támogató környezetet kínál, amely elkötelezett amellett, hogy a hallgatóknak egyéni figyelmet és valós tudást adjon a sikerhez!

Kik vagyunk

Golden Gate University School of Law egy díjnyertes, az ABA által akkreditált jogi iskola, első helyen, San Francisco szívében. A GGU Law innovatív és személyre szabott tanulási tapasztalatot kínál, amely diplomások sokszínű csoportját hozza létre készséggel, ítélőképességgel és tudással ahhoz, hogy kivételes ügyvédekké váljanak a mai valóban globális piacon. Elhelyezkedésünk San Francisco belvárosában a hallgatókat néhány lépésre választja el a jogi, üzleti és technológiai ipar globális központjától. A bíróságokhoz, ügyvédi irodákhoz, érdekképviseleti szervezetekhez, kormányzati ügynökségekhez és gyorsan bővülő technológiai vállalatokhoz való közvetlen hozzáféréssel a GGU Law hallgatóinkat az akció középpontjába állítja, karrierlehetőségekkel.

Nagyszerű alkalom arra, hogy ügyvéd legyen. Fokozottan szükség van innovatív vezetőkre, hogy segítsenek nekünk az országunk kihívásokkal teli időszakain, valamint a technológia és a gazdaság gyors ütemű változásain. Nincs jobb hely arra, hogy a hallgatókat felkészítsék ügyvédekké és vezetővé közösségükben, országukban és a világon, mint a GGU törvény.

Sokféleség

A GGU törvény öröksége a befogadás, a hozzáférés bővítése és az akadályok megszüntetése. A nemzet egyik legkülönbözőbb jogi iskolájaként elismert GGU Law tudja, hogy a sokszínűség az erősségünk. Hisszük, hogy a jövőbeli ügyvédek és különböző háttérrel és tapasztalatokkal rendelkező vezetők képzése erősebb, befogadóbb igazságszolgáltatási rendszert hoz létre. A GGU Law büszke arra, hogy vezető szerepet tölt be a jogi oktatáshoz való hozzáférés bővítésében, a szakmán belüli méltányosság előmozdításában és a jogi közösség diverzifikálásában.

A város az Ön campusa

San Francisco régóta az innováció és a társadalmi igazságosság kultúrájának a szíve. A város hihetetlen sokszínűsége és a kultúrák gazdag keveréke a világ minden tájáról felkészíti a hallgatókat a mai valóban globális piacra. A campusunkat körülveszi a tömegközlekedés is, így a hallgatók könnyen elérhetik az ingázást, vagy akár csak felfedezhetik ezt az izgalmas várost és annak gyönyörű környező régióját.

A potenciális munkaadók ezreinek közelében található GGU jogi hallgatók egyedülálló lehetőségeket kapnak arra, hogy pro bono munkában, szakmai gyakorlatban, külsõ gyakorlatban és egyéb gyakorlati jogi munkában vegyenek részt gyakorló ügyvédek felügyelete alatt és tapasztalt professzorok irányításával. Az iparág legnagyobb technológiai vállalatai - a Google, a Facebook, a LinkedIn, a Salesforce és még sokan mások - körülveszik campusunkat, így hallgatóink páratlan hozzáférést biztosítanak a folyamatosan bővülő technológiai iparhoz, és verhetetlen előnyt biztosítanak jogi karrierjük megkezdésével. San Francisco mindig is a változások élvonalában állt, és a GGU Law minden lépésnél ott volt!

141387_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg
Alexis Brown / unsplash

Ideiglenes Dean üdvözlet

Első generációs főiskolai és jogi egyetemi diplomaként vonzott a GGU Law, mert elkötelezett az ügyvédi hivatáshoz való hozzáférés bővítése és diverzifikálása iránt, amit már több mint egy évszázada végzünk. Tesszük ezt egy meleg, sokszínű és vonzó közösség biztosításával, ahol a diákokat arra késztetjük, hogy változtatásokat hajtsanak végre közösségünkben, országunkban és világunkban.

Deanként elkötelezett vagyok, hogy minden hallgatónak segítsek a jogi egyetemen és ügyvédként. Valójában külön-külön találkozom minden új hallgatóval, hogy megismerjem a jogi egyetemre járás okait, és hogy miként tudom őket támogatni. Meg fogja találni ezt a személyes kapcsolatot minden GGU oktatóval és alkalmazottal, akivel találkozik. Bízom benne, hogy sok más helyen nem fogja megtalálni ugyanazt a személyre szabott és támogató környezetet.

Remélem, csatlakozik hozzám és az egész San Francisco-i GGU Law családhoz, ahol mindig elkötelezettek vagyunk a hallgatók sikerei mellett a jogi egyetemen, az ügyvédi vizsgán és az ügyvédi szakmában.

Tisztelettel,

Eric Christiansen
Ideiglenes dékán és jogi professzor

Történelem és filozófia

Golden Gate University School of Law úgy véli, hogy az ügyvéd tiszteletre méltó szakma, méltó a közbizalomra. Ennek érdekében szilárd alapokat biztosítunk a hallgatóknak a jogelméletben és a sikeres gyakorlathoz szükséges készségekhez.

Szakmai készségek fejlesztése

A JD hallgatói különféle programok révén fejlesztik szakmai készségeiket, beleértve a klinikákat, a szakirányú igazolásokat, a Honours ügyvédi programot, a közös diplomákat és egyebeket.

Kar

A GGU hallgatóit egy kitűnő és sokrétű oktató oktatja, akik tanítás előtt gyakorolták a jogot, és a legkülönbözőbb jogi területek szakértői.

Közérdekről szóló törvény

A GGU Law különös elkötelezettséggel rendelkezik a közérdekű jog iránt, amely erős közérdekű jogi tantervet és pénzügyi támogatást kínál azoknak a hallgatóknak, akik a területen karriert folytatnak.

Akkreditáció

Golden Gate University School of Law teljes mértékben akkreditálta az Amerikai Ügyvédi Kamara (ABA) jogi oktatása és felvétele az ügyvédi kamarába, a kaliforniai állam ügyvédi vizsgáztatóinak bizottsága és a Nyugati Iskolák és Főiskolai Senior Főiskola és Egyetemi Bizottság (WSCUC). A GGU Law az American Law Schools Association (AALS) jó hírű tagja. A GGU diplomások mind az 50 államban, mind a Columbia körzetben jogosultak az ügyvédi vizsgára.

Helyszínek

  • San Francisco

    Mission Street,536, 94105, San Francisco

Kérdések