Keystone logo
Goizueta Business School

Goizueta Business School

Goizueta Business School

Bevezetés

Tapasztalataink nagyszerűek. Képzeld el, mit tehet az Ön számára.

Közel 100 éves kiválóság azt jelenti, hogy tudjuk, hogyan lehet tartós és értelmes üzleti hatást létrehozni.

Goizueta Beyond: Az üzlet jövőjének elképzelése

Az üzleti vállalkozás olyan eszköz, amely képes értelmes és tartós hatást gyakorolni a társadalomra. E nézet elnyerése feloldja kollektív innovációs képességünket a legfontosabb témák legfontosabb módjain. A Goizueta Business School közel 100 éve képezi az alapelvek vezetõinek és egy erõteljes betekintõ laboratóriumának képzési alapját. Történetünk magában foglalja az etikus üzleti etikát, és mindannyiunkat arra késztet, hogy az egész életen át tartó fejlődésre törekedjen. Az üzlet és a társadalom komplex kölcsönös függőségének irányításával arra törekszünk, hogy a legfényesebb elméket összehozzuk, hogy megoldjuk a legnagyobb problémákat az integritás, a leleményesség és a szemcsézettség tekintetében. Ez a Goizueta Beyond.

A jövő alakításának története.

Mozgalom, kitartás és merész ötletek, névadónk, Roberto Goizueta sikerült felemelnie a vezetői létrát a The Coca-Cola Company vezető pozíciójába, és példátlan jóléthez vezetett. Vezetése alatt a Coca-Cola állomány piaci értéke 1981-ben 4 milliárdról 1997-re 145 milliárd dollárra emelkedett.

Roberto C. Goizueta

Névjegyünk a 20. század egyik legnagyobb üzleti vezetője volt. A The Coca-Cola Company 16 éves birtokában Roberto Goizueta 4 milliárd dollárról 145 milliárd dollárra növelte értékét, biztosítva a helyét a Fortune által felsorolt "Amerika legelismertebb vállalatai" közé. A vállalkozás építése során a Goizueta jelentősen hozzájárult az Emory és az üzleti iskola fejlődéséhez.

Egész életében Goizuetet a kíváncsiság, az intellektuális bátorság és az integritás vezérelte. Megtiszteltetés számunkra, hogy megosszuk a nevét és éljük meg értékeit, amelyek oktatási megközelítésünk sarokkövét képezik, és alapvető fontosságúak a jövő vezetőinek legjobb tanulásában.

Goizueta hatása a Goizueta Business School

Roberto C. Goizueta a vállalkozás integritásáról, tiszteletéről és büszkeségéről folytatott üzleti tevékenység fontosságáról beszél. A fia egy kedvenc ajánlatot oszt meg, amely rávilágít arra, hogy mi a jó vezető.

Helyszínek

  • Clifton Road,1300, 30322, Atlanta

Kérdések