Keystone logo

Global Humanistic University

A logo

Bevezetés

A Global Humanistic University (GHU) alapokmányát Curacao Oktatási Minisztériumától kapta. Ez a charta feljogosítja a GHU-t arra, hogy egyetemet hozzon létre Curacaóban, azzal a céllal, hogy magas színvonalú online tanulmányi programokat biztosítson és tanítson az üzleti adminisztráció, a pénzügy és a jog területén. A Bachelor, Master és Doctoral programok elsősorban a nemzetközi hallgatókat célozzák meg.

A GHU egy privát részmunkaidős online tanulmányi programok szolgáltatója, amelynek fő irodája Curacaóban található. Célunk, hogy mindenki számára hozzáférést biztosítsunk az innovatív, kutatáson alapuló tanításhoz és tanuláshoz. Célunk, hogy diákjaink és munkatársaink életét pozitívan befolyásoljuk, és hozzájáruljunk Curacao szigetének felsőoktatási szektorához, valamint a szélesebb nemzetközi közösséghez.

A GHU elkötelezett az egyenlőség, az esélyek és a sokszínűség elve mellett. Arra törekszünk, hogy elősegítsük a széles körű hozzáférést és befogadást azáltal, hogy online távoktatási tanulási lehetőségeket és rugalmas tanulási módokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik diákjaink számára, hogy munkavégzésük és karrierjük folytatása közben szakképzettségüket emeljék. Az intézmény elsősorban a vállalkozás partnerének tekinti magát. A GHU doktori programokat, valamint – egyetemi partnerségek révén világszerte – mester- és alapképzési programokat is kínál. A programokban használt oktatási nyelv a megfelelő akadémiai partner anyanyelve. A mester- és alapképzéshez a GHU jelenleg aktívan keresi a jól megalapozott és jó hírű partnereket világszerte.

A doktori programok a legtöbb hallgató anyanyelvén is elérhetőek lesznek. Ebből a célból a GHU-nak több mint 120 tanácsadója és professzora van több mint 40 országban, akik összesen 20 nyelvet beszélnek.

A GHU megtiszteltetés lesz arra, hogy a világ minden tájáról akadémiai partnereket, tanácsadókat és diákokat üdvözöl.

A GHU rövid bemutatásához kattintson az alábbi linkre:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Látomás

Globális egyetemként a Global Humanistic University (GHU) , amely a Karib-térségben található, több ezer diáknak ad otthont távoktatáson keresztül. A felsőoktatásban nagy lehetőségek rejlenek, mint az egyetemek és a társadalom közötti kapcsolat a távoktatáson keresztül. A cél a transzformációs utakra irányul, és olyan eszközökkel, tulajdonságokkal és lehetőségekkel ruházzuk fel diákjainkat, amelyek potenciáljukat sikerre válthatják.

Ma a diákok egy olyan világban nőttek fel, ahol megosztják az információkat, és az interakció könnyedén megtörténik az interneten keresztül. Az információmegosztás lehetősége megváltoztatta a kutatást, és lehetőségeket teremtett az együttműködés új módjaira, amelyeket gyakran nyílt tudománynak vagy nyílt kutatásnak neveznek. Ilyen gyakorlatok közé tartozik az adatok és piszkozatok közzététel előtti megosztása, a nyitott jegyzetfüzetek és a publikációkhoz való nyílt hozzáférés. A tanulók új generációi egyre inkább ismerik az online tartalommal kombinált tanulás modelljeit. Ezek növelik az akadémiai párbeszéd új lehetőségeit, és az önvezérelt online tanulás javítja a diplomások képességeit és függetlenségét. A hallgatók élvezhetik a mobilitást a gazdaság különböző ágazatai között gyakorlatok vagy felsőoktatási programok révén magánszektorbeli vállalatoknál.

Globális egyetem vagyunk, és otthonunkhoz hasonlóan Willemstad/Curacao is tükrözi sokszínűségét és megosztja nemzetköziségét, diákjaink különböző kultúráitól és közösségeitől a karibi, dél-amerikai és a világ minden táján élő tudományos partnereinkig.

A programot anyanyelvén tanítják .

Ranglista

Akkreditációk

Helyszínek

  • World Trade Center TM II Curacao, , Willemstad

  • Amsterdam

Kérdések