Keystone logo

GISMA ULaw

A logo

Bevezetés

A GISMA a Jogi Egyetemen együttműködve

A Jogi Egyetem (ULaw) 1876 óta teremti a legjobb jogi gondolkodásmódot, és több jogi szakembert tanított, mint bármely más intézmény. Ennek a rangos egyetemnek 97% -os foglalkoztathatósági mutatója van *, ez bizonyítja programja sikerét. A kivételes munkatársak olyan tanulmányi programokat dolgoztak ki, amelyek nemcsak a tanterveik legkorszerűbb tartalmát tartalmazzák, hanem gyakorlati alapú oktatást is alkalmaznak annak biztosítása érdekében, hogy a hallgatók tudásukat a valós életben alkalmazhassák. Az ULaw a hallgatók foglalkoztathatóságára összpontosít, mihelyt felvéve az egyetemen.

A GISMA büszkén jelentette be az ULaw-val kötött partnerségét 2017-ben. Ennek az együttműködésnek a eredményeként a GISMA képes számos posztgraduális programot kínálni, beleértve az emberi erőforrásokat, a marketing és az adatkezelés kérdését.

Szakvélemény

Professzoraink nagyon odaadó szakemberek, mindig hajlandóak folytatni tudományos vitákat, még az osztálytermen kívül is. Karunk sokéves tapasztalattal rendelkezik, mind tudományos, mind ipari vonatkozású, és minden kar tagja saját területének szakértője, sok doktori is.

Nemzetközi közösség

A GISMA ULaw campus a német fővárosban, Berlinben található. Minden programot angolul tanítunk, így a világ minden tájáról érkező hallgatóknak lehetősége van nálunk tanulni. Azoknak a hallgatóknak, akik javítani kívánják foglalkoztathatóságát, lehetőségük van a német nyelv ingyenes tanulmányozására a program mellett. A hallgatók képesek fejleszteni nyelvtudásukat, ami elősegíti számukra, hogy ne csak integrálódjanak a német társadalomba, hanem biztosítsák, hogy kiemelkedően versenyképes munkaerőpiacon jelenjenek meg. A német nyelv ismerete lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy munkahelyi szerepeket töltsenek el Németországban és másutt Európában.

A program befejezése után a nemzetközi hallgatók 18 hónapig is Németországban lehetnek, hogy tapasztalatokat szerezzenek vagy munkát keressenek.

A GISMA a világ minden tájáról vonzza a hallgatókat legalább 60 különféle nemzetiséget képviselő öregdiákunkkal. Sokszínű közösségünk azt jelenti, hogy a hallgatók képesek keverni a különféle kultúrákból származó embereket, ezáltal nemzetközi perspektívát adva a világ számára. Munkatársaink számos különböző országból származnak, így a GISMA valóban változatos és multikulturális intézmény.

Elhelyezkedés

Berlin dinamikus és energizált kultúrája nem titok. A német történetet és örökséget feltáró több mint 180 múzeumtól egészen a mély hangulatú éjszakai klubokig, amelyek furcsa témákat és különféle zenét kínálnak, Berlinben minden megtalálható, így kiváló helyszín a nemzetközi hallgatók számára. Tanulmányain kívül képes lesz megtapasztalni az életét, mint egy helyi városban, a történelembe és a lehetőségekbe merítve.

Berlinről ismert, hogy egy újonnan megjelenő központ az induló vállalkozások számára. Számos technológiai vállalat úgy dönt, hogy felállítja a várost, aminek következtében Berlinet Silicon Allee néven hívják be.

Diákjaink karrierjének támogatása

Karrierfejlesztési Központunk számos szolgáltatást kínál, amelyek segítenek a hallgatóknak érdemi foglalkoztatást szerezni, ideértve az önéletrajz-szabási szolgáltatásokat és az interjúgyakorlatot.

A hallgatókat arra is felkérjük, hogy tanuljanak az osztálytermen kívül, Németország németországi legnagyobb vállalatainak külső látogatásain keresztül. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megértsék, milyen lesz a munkavilág, és hogyan alkalmazhatják a megtanult készségeket a professzionális környezetben.

Helyszínek

  • Berlin

Kérdések