Keystone logo

Georgetown University School of Continuing Studies

A logo

Bevezetés

Ról ről

A Georgetown Egyetem továbbtanulási tanfolyama (SCS) professzionális és liberális tanulmányi programokat, több mint 30 szakmai képesítési programot, egyéni és vállalati képzést és oktatást, nyári iskolai és speciális programokat kínál, valamint az egyetem egyetlen részmunkaidős programja.

A tapasztalt tudósok és gyakorlati szakemberek innovatív oktatási programozással történő párosításával az SCS felkészíti azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresek legyenek a mai fejlődő üzleti környezetben.

Az SCS hallgatójaként egy olyan együttműködő és változatos tudományos közösséghez csatlakozhat, amely a következőkből áll:

  • Közel 300 katonai diák
  • 45 százaléka a színes nők és férfiak
  • Több mint 45 iparágból származó diákok
  • Több mint 300 nemzetközi diák, akik 75 nemzetiséget képviselnek
  • 20 és 88 év közötti hallgatók

SCS küldetés

Küldetés: Egy világszínvonalú, érték alapú oktatás biztosítása a különböző közösségek és magánszemélyek számára az akadémiai és szakmai karrierjük során; a foglalkoztathatóság növelése és a munkaerő fejlesztése; és hozzájárulni egy polgári gondolkodású, jól tájékozott és világszerte ismeretes társadalom kiépítéséhez.

Vízió: A különböző élethosszig tartó tanulók életének és karrierjének átalakítása azáltal, hogy hozzáférést biztosít az érdeklődő és személyre szabott liberális és szakmai oktatáshoz mindenki számára.

Campusunk

Fedezze fel a DC-t

A folytatódó tanulmányok iskolája a nemzet fővárosának szívében található. Az osztályteremben tanulni fog az iparág vezetőitől, ismert tudósokkal együttműködve, és együttműködnek társaikkal az egész országban és a világ minden táján. A sarkon múzeumok, műemlékek, éttermek és kulturális látnivalók találhatók.

Ismerje meg a határok nélkül

A legmodernebb belvárosi DC campus több mint 95 000 négyzetlábnyi tantermi, irodai és tárgyalóteremmel rendelkezik, integrált technológiával. A létesítmények közé tartozik 30 tanterem, 14 csoportos tárgyalóterem, 125 fős auditorium, digitális médialabor és műsorstúdió, vallási kápolna, könyvtár, kávézó és több társalgó.

Kapcsolat az iparral

Az SCS stratégiai elképzelésének egyik legfontosabb eleme az, hogy szoros partnerségeket és kapcsolatokat épít ki az ipar szakembereivel és a helyi közösség szervezeteivel. Belvárosi szomszédságunk több száz olyan vállalat és szervezet otthona, amelyek széles körű iparágakat és ágazatokat képviselnek, köztük a PR-cégek; újságírás, kommunikáció és média szervezetek; sportolók; humán erőforrás ügynökségek; kormányzati szervek; non-profit szervezetek; és még sok más.

Akkreditációk

Helyszínek

  • 3700 O Street, N.W., Washington D.C. 20057, 20057, Washington

  • USA Online

  • London

  • Singapore

  • Morro de São Paulo

Kérdések