Keystone logo

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

A logo

Bevezetés

A Graduate School of Arts-ban

Ez a küldetésnyilatkozat tükrözi két másik módját, amikor a végzős iskolánk egyedülálló. Először is, a Georgetown Egyetem minden iskolájának tanárai és diákjai egyetlen tanácskozó testületet alkotnak, hogy együttműködjenek minden egyes végzős programunk kiváló minőségének biztosításában. Ezért a közösség kollektív bölcsességét használjuk fel, nem pedig felülről lefelé irányuló mechanizmusokat, hogy végigkísérjünk választásokat a posztgraduális oktatásban. A mi társadalmunk végzős programok, nem különálló silók.

Ezenkívül számos interdiszciplináris és kettős programot kínálunk. Ezek a programok a diákoknak hozzáférést biztosítanak az erőforrásokhoz, hogy saját intellektuális érdekeiket és karrierterveiket megvalósítsák. Ennél is fontosabb, hogy közösségünk felismeri, hogy a fontos és sürgető társadalmi problémák összetettek, és ezért több tudományág közötti partnerségre van szükség. Ezért a posztgraduális iskola fejlesztett ki speciálisan tervezett posztgraduális programokat, amelyek lehetővé teszik a különböző iskolák és tudományágak karainak együttműködését ezen problémák megoldásában. Ezek a programok olyan vezetők új generációját is oktatják, akik több szempontból képesek megérteni a komplex kérdéseket.

A legtöbb posztgraduális program egyik előnye a Georgetown Egyetem helyszíne Washingtonban, DC Ez a hely különösen fontos, mivel sok diplomásunk fontos szerepet játszik a társadalom-politikai-gazdasági területek kutatásában és gyakorlatában. Ezek közé tartozik az irányítás, az egészségügy, a fejlesztés, az üzleti élet, a kommunikáció, az egészségügyi ellátás és a hazai és nemzetközi politika. Ráadásul néhány hely a világon annyi lehetőséget kínál, hogy az emberek érdeklődjenek a társadalom szolgálatában, mint Washington.

Emiatt a diplomás oktatás nagyon fontos a Georgetown Egyetemen. Így a posztgraduális hallgatók jelenléte az egyetemeken központi a identitásunk. Úgy látjuk ezeket a diákokat, mint partnereinket, és arra törekszünk, hogy olyan fiatal munkatársakká válhassanak, akik hozzájárulásuk és példájuk révén erősíthetik közösségünket.

Üdvözöljük a Georgetown Egyetem iránti érdeklődését és programjait, és reméljük, hogy itt talál valamit, ami izgat.

Küldetésnyilatkozat

Az egyetemi és interdiszciplináris megközelítések előmozdítása a posztgraduális oktatáshoz és a társadalom szolgálatának kutatásához

  • Nagyon képzett tudósokat és szakembereket állítunk fel doktori és mester programokon keresztül.

  • Mind a megalapozott tudományágakban, mind pedig az újonnan kifejlesztett interdiszciplináris területeken programokkal rendelkezünk.

  • A fejlett oktatást és kutatást ünnepeljük, mint az emberek felhatalmazásának módját.

  • Új interdiszciplináris programokat fejlesztünk, amelyek a sürgető társadalmi problémák megoldására koncentrálnak.

Helyszínek

  • Car Barn, Suite 400 3520 Prospect St NW, 20057, Washington

Kérdések