Keystone logo
George Washington University, Law School MSL a közbeszerzési jogban
George Washington University, Law School

MSL a közbeszerzési jogban

Washington, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Aug 2024

USD 2450 / per credit

Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

Bevezetés

Miért érdemes állami beszerzési törvényt szerezni a GW Law -n?

Hírnév

A világ kiemelkedő kormányzati szerződésekre vonatkozó jogi programja, amely több mint 60 éve képzi a sikeres közbeszerzési szakembereket, páratlan lehetőségeket kínál a tanuláshoz, a kutatáshoz és a közzétételhez, a szakmai hálózat bővítéséhez, valamint a gyakorlókkal, ítélkezőkkel és döntéshozókkal való kapcsolattartáshoz.

Elhelyezkedés

A Washington DC szívében található közelségünk a közbeszerzési törvények és politikák központjához páratlan lehetőséget biztosít hallgatóinknak, hogy gyakorlati ismereteket és tapasztalatokat szerezzenek diplomájuk megszerzése közben.

Hálózat

Hatalmas öregdiák -bázissal rendelkezünk, amely a kormányzati beszerzési bár vezetőiből áll. A program szoros kapcsolatokat ápol a politikai döntéshozókkal, szabályozókkal, iparági vezetőkkel és tudósokkal szerte a világon. A GW jogi diploma biztosítja a diplomásainknak a tudást, kapcsolatokat és lehetőségeket, hogy világszerte vezetőkké váljanak az akvizíciós közösségben.

Tanterv és kar

Kiterjedt és változatos tananyagunk, amelyet világszerte elismert karunk tanít, gazdagabb megértést nyújt a hallgatóknak a beszerzési rendszerek működéséről, mind az Egyesült Államokban, mind külföldön, és különböző szempontoknak teszi ki a hallgatókat a jog felmerülő kérdéseiről.

Tanulj a tempódban

A maximális rugalmasság biztosítása érdekében a program befogadhatja mind a nappali tagozatos hallgatókat, akik érdeklődnek a diploma egy év alatt történő teljesítése iránt, mind a részmunkaidős hallgatókat, akik egy vagy két tanfolyamot szeretnének elvégezni félévenként vagy nyári ülésszakon, ha releváns kurzusmunkát kínálnak. Minden beiratkozott hallgató a Foggy Bottom campuson vesz részt tanfolyamokon a JD és LLM hallgatók mellett, ezáltal kihasználva az oktatók, a kezdő jogi szakemberek és a tapasztalt gyakorlók tapasztalatait.

MSL felvételi

A GW Law MSL segít kielégíteni a nem jogászok iránti növekvő igényt, hogy ismerjék a jognak az iparra gyakorolt számos módját. Az MSL program azoknak a szakembereknek szól, akik nem kívánnak jogi diplomát szerezni vagy ügyvédi gyakorlatot folytatni, de olyan munkakörben dolgoznak, ahol fontos a jog ismerete. A megszerzett tudás növelheti a karrierre való felkészülést vagy a szakmai előmenetelt.

Belépési követelmények

Az MSL pályázóknak érettségivel vagy azzal egyenértékű végzettséggel kell rendelkezniük, és legalább három -öt éves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük a koncentrációs területükhöz kapcsolódóan, az elért programigazgatók és dékánok értékelése szerint. Azok a hallgatók, akiknek egyetemi diplomáját olyan nem amerikai iskolában szerezték, ahol nem az angol az oktatás nyelve, teljesíteniük kell a minimális nyelvvizsga-követelményt. A pályázóknak erős ajánlólevelekkel is kell rendelkezniük azoktól, akik képesek részletesen nyilatkozni munkájuk jellegéről és az MSL előnyeiről a karrierjük során.

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések