Keystone logo
George Washington University, Law School LL.M. a közbeszerzési törvényben
George Washington University, Law School

LL.M. a közbeszerzési törvényben

Washington, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Aug 2024

USD 2450 / per credit *

Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

* Fizetve félévenként kreditenként; A program összesen 24 kredit.

Bevezetés

Miért érdemes kormányzati közbeszerzési törvényt szerezni a GW Law -n?

Hírnév

A világ kiemelkedő kormányzati szerződésekre vonatkozó jogi programja, amely több mint 60 éve képzi a sikeres közbeszerzési szakembereket, páratlan lehetőségeket kínál a tanuláshoz, a kutatáshoz és a közzétételhez, a szakmai hálózat bővítéséhez, valamint a gyakorlókkal, ítélkezőkkel és döntéshozókkal való kapcsolattartáshoz.

Elhelyezkedés

A Washington DC szívében található közelségünk a közbeszerzési törvények és politikák központjához páratlan lehetőséget biztosít hallgatóinknak, hogy gyakorlati ismereteket és tapasztalatokat szerezzenek diplomájuk megszerzése közben.

Hálózat

Hatalmas öregdiák -bázissal rendelkezünk, amely a kormányzati beszerzési bár vezetőiből áll. A program szoros kapcsolatokat ápol a politikai döntéshozókkal, szabályozókkal, iparági vezetőkkel és tudósokkal szerte a világon. A GW jogi diploma biztosítja a diplomásainknak a tudást, kapcsolatokat és lehetőségeket, hogy világszerte vezetőkké váljanak az akvizíciós közösségben.

Tanterv és kar

Kiterjedt és változatos tananyagunk, amelyet világszerte elismert karunk tanít, gazdagabb megértést nyújt a hallgatóknak a beszerzési rendszerek működéséről, mind az Egyesült Államokban, mind külföldön, és különböző szempontoknak teszi ki a hallgatókat a jog felmerülő kérdéseiről.

Az Iskoláról

Kérdések