Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School Flex-LLM az Egyesült Államok jogában
George Mason University - Antonin Scalia Law School

Flex-LLM az Egyesült Államok jogában

Arlington, Amerikai Egyesült Államok

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 69 511

Távoktatás

Bevezetés

A Flex-LLM az Egyesült Államok jogában egy intenzív tanulmányi kurzus, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a DC ügyvédi kamarai pozícióhoz szükséges magas követelményeknek. Lefedi az Egyesült Államok kormányának és jogrendszerének felépítését, és olyan anyagi jogi területeket tartalmaz, amelyek megfelelnek a DC ügyvédi vizsga tantárgyi kreditkövetelményeinek.

A januári vagy májusi nappali tagozatos tanulmányok felkészítenek arra, hogy a következő évben, februárban vagy júliusban ügyvédi vizsgára tegyenek.

Gyorsított egyenáramú rúd előkészítés

Célunk, hogy felkészítsük Önt a DC Bar vizsgára. A kurzusok a vizsgán tesztelt tárgyakra korlátozódnak. A tananyag átszövi a gyakorlati kérdéseket és a vizsgára való felkészülést. Egy komplett bárfelkészítő tanfolyamot is biztosítunk további költségek nélkül.

Ügyvédi vizsga külföldön képzett ügyvédek számára

A Flex-LLM az Egyesült Államokban úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a Washington DC ügyvédi vizsgakövetelményeknek. Azok a hallgatók, akik erősen érdeklődnek az Egyesült Államok bármely joghatóságának ügyvédi vizsgáján való részvétel iránt, látogassák meg az adott joghatóság ügyvédi vizsga webhelyét, és szorosan működjenek együtt a tanácsadókkal, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az összes szükséges tanfolyam elvégzését elvégezték.

Diákidézetek

„Azért választottam a Scalia Law School US Law LLM képzését, mert ez nagyszerű lépcsőfok az USA-ban folytatott jogi karrierhez. Lehetővé teszi, hogy egy külföldi végzettségű ügyvéd megfeleljen az ügyvédi vizsgára, hogy gyakorló ügyvéd legyen az Egyesült Államokban. fenomenális élmény volt, lehetővé téve számomra, hogy kiváló és tapasztalt ügyvédektől és oktatóktól tanuljak. A jogi egyetem Washington DC-n kívül található, ahol a főbb magánpraxisok és kormányzati szervek találhatók. Ezért a Scalia Law-n tanító professzorok többsége akár az egyik nagy magánpraxishoz, akár kormányzati szervezethez kapcsolódik, így a hallgatók bennfentes perspektívát adnak a jogi környezetről."

Ibnul Ali kán
Az Egyesült Királyságból


"A George Mason Egyetem Antonin Scalia Law Schoolja által kínált US Law LLM lehetőséget adott arra, hogy egyesítsem személyes és szakmai céljaimat, miközben egy amerikai ügyvédi vizsgára készülök. Az iskola rugalmas időbeosztást biztosít azok számára, akik teljes munkaidőben dolgoznak vagy személyes felelősséget vállalnak. . Nagyszerű forrásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy minden témát tanulmányozhassanak a jog minden területén. Megtanulják, hogyan kutassanak és találjanak válaszokat a kihívást jelentő kérdésekre és problémákra naponta olyan oktatók által, akik szenvedélyesen segítik a diákokat abban, hogy vezetőkké váljanak szakmai céljaik elérésében. Nagyon ajánlom a Scalia Law School US Law LLM-jét azoknak a külföldön végzett jogászoknak, akik szeretnének tanulni az Egyesült Államok jogáról, és felvételt szeretnének kérni az ügyvédi vizsgára.”

Irina Ridcsenko
Ukrajnából

Mintaütemezés

osztályokTanfolyamokHitelek

Gyorsindítás: 2022. téli időszak

(2 hét)

1. hét: Bevezetés az Egyesült Államok jogába és a szakmai felelősségvállalásba (1 kredit)2. hét: Közgazdaságtan jogászoknak (1 kredit)2 kredit
tavaszi félévben szerepel

2022 tavasz

Kezdje el a bár előkészítő programot márciusban

1. munkamenet:

 • Károk (2 kredit)
 • Polgári perrendtartás (3 kredit)

2. munkamenet:

 • Büntetőjog (2 kredit)
 • Alkotmányjog (3 kredit)
Összesen 12 kredit
2022 nyár

1. munkamenet:

 • Szerződések (2 kredit)
 • Bizonyíték (2 kredit)

2. munkamenet:

 • Ingatlan (2 kredit)
 • Családjog (2 kredit)
8 kredit
2022 ősz

1. munkamenet:

 • Üzleti munkatársak (2 kredit)
 • Kollíziós jog (2 kredit)

2. munkamenet:

 • Biztosított pénzügyek (2 kredit)
 • Trösztök és birtokok (2 kredit)
8 kredit

Tanulói beszámolók

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések