Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

Bevezetés

Az Antonin Scalia Law School mindössze néhány mérföldre található Washington belvárosától, a világ legfontosabb jogszabályainak és joggyakorlatának létrehozásával.

Az elmúlt évtizedben, a jogi egyetemre, már az élvonalban tantervi innováció. Felismerve a jogi gyakorlatban és a jogi szakmában bekövetkezett gyors változásokat, a Scalia Law School úttörő szerepet töltött be diákjainak egyedülálló tantervében, amely a diákok számára ennek megfelelően egyedülálló előnyökkel jár a mai versenyképes munkaerőpiacon.

Kivételes tapasztalat vezet a rendkívüli karrierhez

Akár egy ügyvédi iroda, bíró, kormányzati ügynökség, üzlet, gondolkodó, nonprofit vagy törvényhozó iroda dolgozik, a Scalia Law diákjai nem találnak hiányt arra, hogy alkalmazzák jogi képzésüket ezen a területen. A Scalia Law közelsége a washingtoni belvárosban, DC-en egész évben biztosítja a munkahelyekhez való hozzáférést. Szigorú akadémiai és karrierprogramjaink teljesen pozícionálják a hallgatókat, hogy kitűnjenek bármilyen munkájuk során. 15 évig a Scalia Law foglalkoztatási aránya meghaladta a nemzeti jog szerinti végzettséget.

A Scalia Law diplomások karrierlehetőségeinek bõsége nemcsak a diákok történelmileg erõs munkahelyi etikai és stratégiai helyszínébõl származik a washingtoni DC területen, hanem a kivételes akadémiai és pályaválasztási programunkból is. A Scalia Law az egyik olyan iskola az országban, amelynek középpontjában a jog és a közgazdaságtan kereszteződése áll. Hazánkban elismert Law & Economics Center bemutatja a Scalia Law közösség mindenféle leendő munkáltatóját több tucat tudományos konferencia és tudományos kutatás révén. A jogi és közgazdasági képzés és tudósok koncentrációja felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult az üzleti és szabályozói pozíciókban dolgozó több száz diplomás számára.

A Scalia Law a hallgatók számára biztosítja a rugalmasságot ahhoz, hogy a lehető legjobban felkészülhessen saját karrierjükre. A karrierjükben már élők számára a Scalia Law részmunkaidős programja egyenrangú a teljes munkaidőben, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy esti órákon és klinikákon és tanórán kívüli tevékenységeken folytassanak munkát. Át kell váltani a teljes munkaidőből a részmunkaidős programba, hogy munkahelyi vezetést hajtson végre? Nem probléma. A diákok a nappali és az esti tanfolyamok között mozoghatnak karrierlehetőségek formájában, és a hallgatói testület közel 90% -a részt vesz a klinikai, externship és advocacy képzési programokban. Szeretne szakosodni a törvény egy vagy több területén? A Scalia Law 18 különleges műsorszámot és koncentrációt tartalmaz a mai legmelegebb gyakorlati területeken.

Végül a Scalia Law rendkívül gazdag kutatási, írásbeli és szakmai fejlesztési programokat kínál. Kétéves jogi kutatási, írási és elemzési programunk a kiscsoportos környezetben a jogi dokumentumok és kutatási eszközök széles skálájára bontja a tanulókat. A karrierfejlesztési programok a tanulók belépésének pillanatától kezdődnek. Az elsőéves hallgatók részt vesznek az egyéni tanácsadói értekezleteken, és további egyéni figyelmet kapnak a kar tanácsadók és az alumni mentorok. Emellett az első év során a diákok a szakmai és vezetői fejlesztési programunkon keresztül haladnak. Ez a program hozza a vezetők a padon, bár és az üzleti képzést a szóbeli kommunikációs készségek, ügyvédi iroda, időgazdálkodás, etika, és így tovább.

Scalia Law kultúrája, és a programok többet termelnek, mint a munkaképes diplomások. Vezetőket gyártunk. Akkor fogunk dolgozni veletek, hogy megtaláljuk a megfelelő ütemtervet, tanfolyamokat, karriereszközöket és hálózati vezetőket, hogy Ön az Ön által kiválasztott területen vezetővé váljon.

Kivételes karunk

A George Mason Egyetemen működő Antonin Scalia Law School 120 teljes munkaidős és kiegészítő oktatókat foglalkoztat a nemzetben működő legjobb ügyvédi irodák és jogi intézmények közül. Professzoraink a Fehér Házban dolgoztunk, a Legfelsőbb Bíróság előtt érveltünk, és fontosabb szövetségeseink és kereskedelmi partnereink nagyköveteként szolgáltunk. A nemzetben a tudományos eredményekre támaszkodva a Scalia Law kara teljesítménye a leggyakrabban a Social Science Research Networkben található, amely a 15. helyen szerepel (2015 júliusában az SSRN Top US Law Schools).

Helyszínek

  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Kérdések