Keystone logo

Geneva Business School

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a Geneva Business School !

Geneva Business School vezető intézmény, amely élvonalbeli svájci minőségi oktatást nyújt. Programjainkat 100%-ban angol nyelven oktatják, egyetemeink pedig olyan nagy európai városokban találhatók, mint Genf, Barcelona és Madrid.

Innovatív módszertanunk azt jelenti, hogy a diákokat kis és koncentrált osztálytermekben gondosan kiválasztott oktatók tanítják, akik mindannyian a saját szakterületük legfelsőbb szintű szakemberei, akik elkötelezték magukat a jövőbeni üzleti vezetőkké válás útján.

Geneva Business School alapképzési, mesterképzési, MBA- és doktori programokat kínál.

Az iskola 25 éve elkötelezett az innovatív tanulási módszerek alkalmazása mellett, az új technológia és annak valamennyi oktatója szakmailag aktív szakértő a saját területén. A hallgatók élvezik a személyre szabott mentorálást, az egyedi hálózati eseményeket, valamint a szakmai gyakorlatokhoz és üzleti vállalkozásokhoz nyújtott támogatást és útmutatást. Mindez segíti a hallgatókat abban, hogy teljesen felkészüljenek a 21. századi üzleti életre.

Geneva Business School campusai stratégiailag Európa három leg multikulturálisabb és legdinamikusabb városában helyezkednek el.

A Genfi Campus a Genfi Nemzetközi Szervezetek negyedének szívében található, amely a világ egyik legnagyobb diplomáciai, pénzügyi és üzleti tevékenységi központja. Létesítményeink közé tartozik egy korszerű előadóterem és számos tanulmányi központ, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy kortárs tanulási élményt kínáljanak nagyszerű hallgatói környezettel.

Barcelona a nap, a tenger és a sport szinonimája, de a techno startupok, a multinacionális vállalatok és az innováció legfontosabb célpontja. A város tökéletes fiatal vállalkozók számára, non-stop rendezvényekkel és hatalmas tehetségekkel, amelyekkel ötleteket cserélhetnek.

Madrid nyüzsgő főváros, és Spanyolország földrajzi, kulturális és gazdasági központja. Ha Madridban tanul, inspirációt kap dinamikus karunktól, és részt vesz a világszínvonalú hálózati rendezvényeken – mindezt Európa egyik legnaposabb városában.

Tanfolyamok időtartama

  • Bachelor programok időtartama: 3 év (genfi, barcelonai és madridi egyetemeken)
  • A mesterképzés időtartama: 1,5 év (Genf, Barcelona és Madrid campusai)
  • MBA programok időtartama: 1,5 év (genfi és barcelonai egyetemeken)
  • A DBA program időtartama: 3 év (online campus)

Helyszínek

  • La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland), 1202, Geneva

  • Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain), 08002, Barcelona

  • Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain), 28006, Madrid

Kérdések