Keystone logo
© Penn State Great Valley
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Bevezetés

A Gannon egy katolikus, egyházmegyei egyetem, amely a tanítás, az ösztöndíj és a szolgálat kiválóságával foglalkozik. Tantestületünk és munkatársaink a bölcsészettudományok és a tudományok, valamint a szakmai szakterületek programjain keresztül készítik fel a hallgatókat a globális állampolgárságra. A katolikus értelmiségi hagyományok ihlette átfogó, értékközpontú tanulási élményt kínálunk, amely hangsúlyozza a hitet, a vezetést, a befogadást és a társadalmi felelősséget.

Gannon nagyszerű elhelyezkedése

Pennsylvania negyedik legnagyobb városában és a Nagy-tavak egyik legforgalmasabb kikötőjében vagyunk. Gannon városi kampusza, Erie belvárosának közepén, két órás autóútra fekszik Clevelandtől, Buffalótól és Pittsburgh-től. Egyedülálló elhelyezkedésünk és létesítményeink különleges légkört teremtenek, amely elősegíti a tanulást, az ösztöndíjat, a kutatást, a szolgáltatást és a személyes fejlődést.

A Gannon -élmény

Kérdezze meg a diákokat, hogy mikor érezték magukat a legjobban a Gannonban, és sokféle választ kapnak: új barátokat szerezhetnek a FYT csoportjukban, lóghatnak a The Commuter Cornerben, mélyen beszélgethetnek a lakóházukban, vagy elmennek rendezvényekre a lovagklubban. Mindenkinek más a válasza. Ez azért van így, mert a Gannon tevékenységek és szervezetek széles skáláját kínálja minden érdek kielégítésére.

Felismerjük, hogy minden tanuló egyedülálló személy, különböző érdeklődéssel, erősségekkel és álmokkal. Célunk az, hogy segítsük a diákokat az összetartozás érzésének kialakításában az egyetemen azáltal, hogy számtalan lehetőséget biztosítanak számukra, hogy megtalálják a megfelelőt.

Barátságos, barátságos környezetünk tökéletes hely az egyetemi rendezvényeken való részvételhez, csatlakozáshoz 100+ szervezetünk egyikéhez és valami új kipróbálásához.

A diákok által működtetett tevékenységek programozó testülete szórakoztató rendezvényeket szervez, beleértve előadókat, koncerteket és kirándulásokat. Rekreációs és Wellness Központunk csoportos fitnesz órákat, intramuralokat és sportklubokat kínál. A Campus Minisztériumi Irodán és a Szociális Aggodalmak Központján keresztül többet megtudhat önmagáról és a világban elfoglalt helyéről. Számtalan módja van a külföldi tanulmányok, a kar által vezetett utazások, az alternatív szünetű szolgáltatási utak és az UTAZÁS programunkon keresztül történő utazásnak is. A Vezetésfejlesztési és Campus Elkötelezettségi Irodánk fejlesztési programokat kínál, amelyek segítenek a diákoknak jobban megérteni önmagukat és vezetői potenciáljukat, hogy javítsák a körülöttük lévő világot.

Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik, a Gannon családban van helye.

Campus jellemzői

A Gannon's Erie, Pennsylvania campus központi helyet foglal el számos olyan vállalkozás és szervezet számára, amelyek gyakorlati tanulási lehetőséget biztosítanak a hallgatóknak. Ez a városi campus a belváros szívében sétatávolságra található éttermektől, vásárlási lehetőségektől, szórakozási lehetőségektől és az Erie-tó partjaitól a közelben, és mindössze kétórás autóútra van Clevelandtől, Buffalotól és Pittsburgh-től.

Körülbelül 20 000 diák 20 mérföldes körzetében, Erie, Pennsylvania egy főiskolai város. Közvetlenül Gannon belvárosi egyetemének szomszédságában gyakornoki lehetőségeket és együttműködési állásokat találhat kormányzati szervekkel, helyi vállalkozásokkal és kórházakkal. Ha véget ér az iskolai nap, akkor is sok móka lesz. Fedezze fel a múzeumokat, galériákat, színházakat és éttermeket közvetlenül a város szívében, minden lépésre Gannontól és a közeli Erie-tó partjaitól hét mérföldnyire.

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  • Erie

   Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

   Kérdések