Keystone logo
Fordham University School of Law LLM vállalati megfelelési
Fordham University School of Law

LLM vállalati megfelelési

New York, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Fordham Law LLM Corporate Compliance - Az első a maga nemében az országban bevezeti a diákokat, hogy a gyorsan fejlődő terület, amely gyakran világméretű. Ez az egyedülálló program felkészíti a jelölteket, hogy hatékonyan reagáljon az új és összetett szabályozási igényeket. A diákok meg fogja vizsgálni a szerepe a házon tanácsot, a vállalati megfelelési iroda, és az elemek a betartását, beleértve a kockázatelemzést, megbízási kiváltság, a külföldi korrupt gyakorlatokról szóló törvény, a globális magatartási kódexek, a válságkezelés, a halasztott ügyészség és a nem ügyészség megállapodások, és a társadalmi felelősségvállalás. A hallgatók megtanulják az alapvető szabályozási keretet, különösen a banki és pénzügyi szabályozó iparágak, és fogják képezni a készségeket, amelyek nélkülözhetetlenek minden megfelelés profi.

Program-specifikus kötelező kurzusok

A 24-hitel minimum tartalmaznia kell Corporations * valamint 12 kredit az Szakterület Distribution tanfolyamok jóváhagyott Vállalati megfelelőségi programját.

A 12-hitel Szakterület Distribution pálya követelmény tartalmaznia kell a következő alapvető tanfolyamok:

 • Global Corporate Compliance
 • Compliance kockázatértékelési

Javasoljuk továbbá, hogy a diákok akár a nemzetközi pénzügyi bűncselekmény vagy a pénzmosás elleni.

Maradék kredit teljesítéséhez szükséges 12 kredites specializáció Distribution követelményt közül kell kiválasztani a válogatott Szakterület Distribution tanfolyamok jóváhagyott Vállalati megfelelőségi programját.

TOVÁBBI szükséges tanfolyamokat

A diákok, akik nem rendelkeznek a JD diplomát egy amerikai jogi egyetemen, a következő lehetőségeket is szükség van:

 • Bevezetés az amerikai jogrendszer
 • Jogi Írás és kutatás számára LLM diákok
 • Bevezetés az amerikai jogi szakma
 • Legalább 6 kredit tartalom vázlata tanfolyamok

A diákok kötelesek megtenni Bevezetés az amerikai jogrendszer és Jogi Írás és kutatás számára LLM diákok során az első félév tanulmányi az LLM programot.

Megjegyzés: Ha egy kurzus teljesítéséhez (i) mind szakirányú Distribution követelmény és (ii) a tartalom Vázlat követelmény, a kurzus beleszámít mindkét követelménynek.

A Megjegyzés Ami pálya kiválasztása rész Time diákok

Az LLM program célja annak biztosítása, hogy van egy széles körű kurzusok este mindannyiunk LLM szakterületen, és annak biztosítása érdekében, hogy a diákok képesek lesznek eleget program követelményeinek belül a kívánt időkeret befejezését. Ugyanakkor lehetetlen lenne, hogy minden konkrét természetesen lesz kapható egy ideje, hogy kényelmes minden diák. Javasoljuk, hogy nézd meg a menetrend a korábbi félév, elérhető az anyakönyvvezető honlapján, hogy egyfajta milyen kurzusokat is fel lehet ajánlani a jövőben (megjegyezve, persze, hogy a menetrend változik egy szemesztert a következő).

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Irányítási, kockázatkezelési és megfelelőségi LLM
  • Hartford, Amerikai Egyesült Államok
 • LL.M. adójog, üzleti jog és megfelelés
  • Cergy, Franciaország
 • LLM – Bar Fundamentals Track
  • Champaign, Amerikai Egyesült Államok