Keystone logo
Fordham University School of Law LLM a nemzetközi jog és a jog
Fordham University School of Law

LLM a nemzetközi jog és a jog

New York, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ez a program a diákok a lehetőséget, hogy szert a fejlett megértése az emberi jogok védelme és előmozdítása, valamint nemzetközi, regionális és hazai szinten. A fokozat célja elsősorban az ügyvédek és a diákok, akik dolgoznak, vagy kívánnak folytatni a pályafutását az állami szektorban, beleértve a magas szintű kormányzati ügyvédi, vezetői civil szervezetek és tudósok.

Ez LLM program keretében létrejött a Fordham Law Leitner Center for International Jog és Igazságosság, az egyik legnagyobb és legdinamikusabban az emberi jogok programok a nemzet. A központ Vivian Leitner Global South LLM Scholars Program a bőséges ösztöndíjak és ösztöndíjak, hogy válassza ki a végzős hallgatók a fejlődő világban, hogy beiratkozik a program.

hitel óra

Minden hallgató köteles egy legalább 24 kredit a jóváhagyott képzések; A maximális krediteket megengedett 27.

Program-specifikus kötelező kurzusok

A 24-hitel minimum tartalmaznia kell 12 kredit az Szakterület Distribution tanfolyamok jóváhagyta a Nemzetközi Jog és Igazságosság programot.

A 12-hitel Szakterület Distribution pálya követelmény a következőket kell tartalmaznia Core Course: International Law fennmaradó kredit teljesítéséhez szükséges 12 kredites specializáció Distribution Course követelménynek kell választani közül széles választéka Szakterület Distribution tanfolyamok jóváhagyta a Nemzetközi Jog és igazságügyi programot .

TOVÁBBI szükséges tanfolyamokat

A diákok, akik nem rendelkeznek a diplomát egy amerikai jogi egyetemen, a következő lehetőségeket is szükség van:

 • Bevezetés az amerikai jogrendszer *
 • Jogi Írás és kutatás számára LLM diákok *
 • Bevezetés az amerikai jogi szakma ** †
 • Legalább 6 kredit tartalom vázlata tanfolyamok **
 • A diákok kötelesek megtenni Bevezetés az amerikai jogrendszer és Jogi Írás és kutatás számára LLM diákok során az első félév tanulmányi az LLM programot.

Megjegyzés: Amennyiben a kurzus képes teljesíteni mind Szakterület Distribution pálya követelmény és tartalom Vázlat követelmény, a kurzus beleszámít mindkét követelménynek. Például Family Law (3 kredit) beleszámít az Szakterület Distribution pálya követelmény, és szintén beleszámít a tartalmi vázlata követelmény, így 3 kredit tartalom vázlata Tanfolyamok és 9 kredit Szakterület Distribution tanfolyamok teljesíteni kell.

Ösztöndíj pályázóknak

A leendő diákok alkalmazása a Vivian Leitner Global South ösztöndíjat LLM Nemzetközi Jog és Igazságosság kell benyújtaniuk kérelmüket közvetlenül a Leitner Center for International Jog és Igazságosság Fordham Law School. Alkalmazási utasítások és határidők, keresse fel Global South LLM Scholars Program weboldalára.

Ösztöndíj a pályázók, akik nem nyerte el a Vivian Leitner ösztöndíj kell adni a lehetőséget, hogy át kérelmüket a LLM program hivatal figyelembe kell venni a rendszeres belépés. A pályázóknak be kell nyújtania a 70 $ jelentkezési díj abban az időben.

Program pályázóknak

A pályázóknak, akik nem kívánják figyelembe venni a Vivian Leitner Global South ösztöndíjat is szívesen alkalmazzák az LLM Nemzetközi Jog és Igazságosság közvetlenül a LLM program hivatal.

A Megjegyzés Ami pálya kiválasztása rész Time diákok

Az LLM program célja annak biztosítása, hogy van egy széles körű kurzusok este mindannyiunk LLM szakterületen, és annak biztosítása érdekében, hogy a diákok képesek lesznek eleget program követelményeinek belül a kívánt időkeret befejezését. Ugyanakkor lehetetlen lenne, hogy minden konkrét természetesen lesz kapható egy ideje, hogy kényelmes minden diák. Javasoljuk, hogy nézd meg a menetrend a korábbi félév, elérhető az anyakönyvvezető honlapján, hogy egyfajta milyen kurzusokat is fel lehet ajánlani a jövőben (megjegyezve, persze, hogy a menetrend változik egy szemesztert a következő).

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Nemzetközi Jog LLM
  • Brighton, Egyesült Királyság
 • LL.M. külföldi képzettséggel rendelkező ügyvédek számára
  • Philadelphia, Amerikai Egyesült Államok
 • LLM törvény
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek