Keystone logo
Fordham University School of Law LLM a banki, vállalati és pénzügyi jog
Fordham University School of Law

LLM a banki, vállalati és pénzügyi jog

New York, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Diákok keresi a LLM a banki, vállalati és költségvetési törvény szerez egy kifinomult megbecsülése vállalati struktúra, hogy értik a vonatkozó jogszabályok tőkepiacok és pénzügyi intézmények, és a valódi betekintést célokat és stratégiákat az amerikai vezetők és az üzleti ügyvédek.

Ebben a programban a diákok beiratkozik törzsanyag beleértve Corporations, Nemzetközi Bankárképző, bankjog, vagy pénzügyi intézmények, és válasszon a széles skáláját további tanfolyamok vállalati, banki, és pénzügyi jog és a kapcsolódó témákról. Ezeken a tanfolyamok, a diákok felfedezni olyan területeken, mint a csőd, vállalati pénzügyek, a vállalatirányítás, a társasági adó, a határokon átnyúló fizetésképtelenségi, a fúziók és felvásárlások, valamint értékpapír-szabályozás és végrehajtás.

Program-specifikus kötelező kurzusok

A 24-hitel minimum tartalmaznia kell 12 kredit az Szakterület Distribution tanfolyamok jóváhagyott banki, vállalati és költségvetési törvény programot.

A 12-hitel Szakterület Distribution pálya követelmény a következőket kell tartalmaznia Core pálya: olyan vállalatok és legalább az alábbi Core Distribution tanfolyamok:

 • Bankjog
 • nemzetközi banki gyakorlat
 • Pénzintézetek I
 • Pénzintézetek II

Javasoljuk, hogy a diákok ebben a programban nyilvántartásban Cégeknek során az első félév tanulmányi (vagy nem sokkal később a részidős hallgatók), mivel a vállalatok lehetnek előfeltétele sok más tanfolyamok érdekes.

Vegye figyelembe, hogy a hallgatók nem kapnak hitelt a banki törvény és pénzügyi intézmények én, mivel kiterjed lényegében ugyanaz az anyag. Pénzintézetek I. és pénzügyi intézmények II független kurzusok és a hallgatók vehetnek egyik vagy mindkét, bármilyen sorrendben.

Maradék kredit teljesítéséhez szükséges 12 kredites specializáció Distribution követelményt közül kell kiválasztani a széles választéka Szakterület Distribution tanfolyamok jóváhagyott banki, vállalati és költségvetési törvény programot

TOVÁBBI szükséges tanfolyamokat

A diákok, akik nem rendelkeznek a JD diplomát egy amerikai jogi egyetemen, a következő lehetőségeket is szükség van:

 • Bevezetés az amerikai jogrendszer *
 • Jogi Írás és kutatás számára LLM diákok
 • Bevezetés az amerikai jogi szakma
 • Legalább 6 kredit tartalom vázlata tanfolyamok

A diákok kötelesek megtenni Bevezetés az amerikai jogrendszer és Jogi Írás és kutatás számára LLM diákok során az első félév tanulmányi az LLM programot.

A Megjegyzés Ami pálya kiválasztása rész Time diákok

Az LLM program célja annak biztosítása, hogy van egy széles körű kurzusok este mindannyiunk LLM szakterületen, és annak biztosítása érdekében, hogy a diákok képesek lesznek eleget program követelményeinek belül a kívánt időkeret befejezését. Ugyanakkor lehetetlen lenne, hogy minden konkrét természetesen lesz kapható egy ideje, hogy kényelmes minden diák. Javasoljuk, hogy nézd meg a menetrend a korábbi félév, elérhető az anyakönyvvezető honlapján, hogy egyfajta milyen kurzusokat is fel lehet ajánlani a jövőben (megjegyezve, persze, hogy a menetrend változik egy szemesztert a következő).

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLM a nemzetközi pénzügyi jogban
  • Brighton, Egyesült Királyság
 • Európai gazdasági és pénzügyi büntetőjog mesterképzés
  • Luxembourg City, Luxemburg
 • Vállalati pénzügyi jog LLM
  • London, Egyesült Királyság