Keystone logo

Florida State University, College of Education

A logo

Bevezetés

Az FSU-ról

Az egyik nemzet elit kutatási egyeteme, a Florida Állami Egyetem megőrzi, terjeszti és terjeszti a tudomány, a technológia, a művészetek, a humán tudományok és a szakmák ismereteit, miközben magában foglalja a tanulásfilozófiát, amely a szabad művészetek és a kritikai gondolkodás hagyományaiban gyökerezik.

Az FSU barátságos egyeteme a Floridában, a legrégebbi folyamatos felsőoktatási helyszínen található, olyan közösségben, amely elősegíti az ingyenes kutatást és magában foglalja a sokféleséget, valamint a bajnoki atlétikát, és az elsődleges helyet az állami főváros szívében.

Gyors tények

 • 1851-ben alapították; a legrégebbi folyamatos felsőoktatási helyszín Floridaban
 • Carnegie Bizottsági besorolás: "Doktori egyetemek: a legmagasabb kutatási tevékenység"
 • 41 900 diák minden Florida megyéből és 132 országból
 • Elfogadott frissítő profil 2018-ra:
  • Bukás: 4.3 átlagos GPA; 30 átlagos ACT kompozit pontszám; 1340 átlagos SAT pontszám
  • Nyár: 4,0 átlagos GPA; 27 átlagos ACT kompozit pontszám; 1250 átlagos SAT pontszám
 • 94% -os visszatartási arány a frisseknek; 68,4% érettségi arány négy éven belül
 • 22: 1 kar / tanuló arány
 • 384 épület 1633 hektáron; Tallahassee fő egyeteme 485 hektár
 • 2,360 hagyományos kar; 6 Nobel-díjat kapott
 • 14 079 alkalmazott
 • A működési költségvetés 1,712,841,231 dollár
 • 210 millió dollár szerződések és támogatások, amelyeket a karok hoztak létre 2016-17-ben
 • 301 képzési program: főiskolai, mester, doktori, szakember, szakember

Az Oktatási Főiskoláról

Az 1905-ben alapított Floridai Állami Egyetem Oktatási Főiskola a legrégebbi Floridai Oktatási Főiskola, amely több mint egy évszázadon át a legjobb és a legvilágosabb oktatást nyújtotta. Történelmünk összefonódik Tallahassee történetével, és büszkék vagyunk örökségünkre és az általunk elismert alumíniumoknak a világ minden táján tett hozzájárulására.

Ahogy a múltunk is megvan, továbbra is a jövőképünkre összpontosítunk. Minden nap a karok és a diákok új terepet törnek az oktatás területén. Az innovatív oktatási módszerek alkalmazásától kezdve az oktatási politikával és a jogszabályokkal való együttmûködésben karunk és kutatómunkájuk az oktatás jövőjét teremti meg.

Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 50 országból érkeznek diákok, akik az FSU Oktatási Főiskolájának "otthona". A világ minden tájáról érkező diákok felkutatják az FSU Oktatási Kollégiumát, hogy részt vegyenek a fejlett kutatásban, egymás mellett dolgozzanak az oktatási területen úttörő professzorokkal, és olyan fokozatot szerezzenek, amely teljes mértékben felkészíti őket arra, hogy visszatérjenek a világba, és oktassák a holnap vezetőit. Amellett, hogy világszínvonalú oktatást nyújt, mi is részese lesz egy közeli családnak - a diákok, akik megosztják a szenvedélyedet, hogy megtegyék a tapasztalatokat - a diákok, akik megosztják veletek tapasztalataikat, és élethosszig tartó barátok és társaik lesznek.

FELSZERELÉS

Az Oktatási Főiskola innovációját és progresszív környezetét példaként említi a diákjaink rendelkezésére álló technológia és lehetőségek. A leginkább figyelemre méltó a kőépület, amely a legújabb technológiával és multimédiás eszközökkel felszerelt tantermekkel és laborterületekkel rendelkezik a tanítás és a tanulás fokozására. További információ és virtuális túra: https://education.fsu.edu/about/facilities.

TALLAHASSEE VÁROS

A szép és bájos fővárosunk rengeteg lehetőséget kínál az Oktatási Főiskola diákjainak - a kormányzati gyakornokságoktól és a jogalkotási kezdeményezésektől a kulturális rendezvényekig, vásárlási, étkezési és szabadtéri tevékenységekig. További információ: https://education.fsu.edu/about/tallahassee.

Helyszínek

 • W College Ave,600, 32306, Tallahassee

Kérdések