Keystone logo
FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

Bevezetés

Az egyetlen FernUni Svájc

Távoktatási Egyetem Svájc (FernUni Svájc) A modern tudományos intézmény és a vezető egyetem a távoktatás területén a Svájc.

Minden alapképzési és mesterképzési szakok összhangban vannak Bologna irányelvek megállapítva. Több mint 1500 diák diplomás jelenleg tanulmányozza a német vagy francia nyelven. Három helyen a Svájc szolgálja a tanuló vezetők, diákok és a kapcsolattartó személy kérdései a távoktatás.

Az intézmény elismert:

  • A szövetségi kormány szerint Art. 11. Egyetem Promotion Act (UFG)
  • szerinti kantonális a Valais kanton oktatási törvény és a kutatás az egyetemek és kutatóintézetek

A vezető távoktatási egyetemi

A sikertörténet Távoktatás University Svájc (FernUni Svájc) kezdődik 25 évvel ezelőtt. 1992 óta kínálunk három helyszínen Brig, Pfäffikon SZ és Sierre távoktatási kurzusok egyetemi szinten. Több mint 1500 diák a hazai és külföldi eddigi tanulni német vagy francia nyelven.

Minden kurzus célja szerint Bologna irányelveket. Így a programok túl Svájc elismert nemzetközileg támogatott és rendezi.

A design oktatás távoktatás az elképzelésen alapul, nyitott, rugalmas és egyéni tanulást. A FernUni Svájc követi a koncepció a modern távoktatás a „blended learning” kombinációja e-learning és a hagyományos tantermi oktatást. Attól függően, hogy a tanfolyam a kifejezés a különböző komponensek eltérő.

Helyszínek

  • Switzerland Online

    Switzerland Online, Svájc

    Kérdések