Keystone logo
Fanshawe College Pályakezdő bizonyítvány Paralegalban
Fanshawe College

Pályakezdő bizonyítvány Paralegalban

London, Kanada

45 Weeks

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

CAD 16 388 *

Az egyetemen

* a nemzetközi hallgatók teljes díja félévre; a tényleges költségeket még meghatározzák

Bevezetés

Kezdje jogász pályafutását paralegalként

Az ügyvédi pálya első vonalához gyakorlati ismeretekre és képességre van szükség, hogy sokféle emberrel és szituációval dolgozhasson. Ha a jogi területen karriert fontolgatott, a Paralegal program megadja a tudást ahhoz, hogy valóra váltsa álmát.

Kezdje azzal, hogy megtanulja, hogyan kell hatékonyan kommunikálni, és végigjárja a jog különböző területeit, jogi kurzusokkal és írással, jogsértésekkel és szerződésekkel, büntetőügyekkel és gépjármű -bűncselekményekkel foglalkozó tanfolyamokon. Ismerkedhet a bérlői és bérbeadói joggal, a törvényszéki gyakorlatokkal és a munkajoggal. A tanfolyamok felkészítenek arra, hogy jelentkezzen a tartományi engedélyezési vizsgák megírására. Gyakorolhat a kis értékű követelésekkel foglalkozó bíróságokon és közigazgatási bíróságokon, valamint a tartományi és az összefoglaló ítéletekben. 120 órányi kiterjedt terepi képzést fog eltölteni, hogy gyakorlati, gyakorlati tapasztalatokat szerezzen jogi környezetben.

Lesz diplomázott készen áll, hogy jelentkezzen a tartományi engedélyezési vizsga, és lehet gyakorolni, mint paralegal Ontario. Ön dönthet úgy, hogy önálló vállalkozó, és jogi szolgáltatásokat kínál közvetlenül a nyilvánosság számára térítés ellenében, ügyvéd felügyelete nélkül, vagy dönthet úgy, hogy ügyvédként vagy bírósági rendszerben dolgozik.

A Fanshawe Paralegal programját a Felső -Kanada Law Society akkreditálta, és képzést nyújt azokon a területeken, ahol egy engedélyezett paralegal jogszerűen gyakorolhat.

Egyéb információk

Engedélyezési követelmények:
2007. május 1 -jétől a Paralegalsnak engedélyt kell szereznie a Felső -Kanada Law Society (LSUC). Fanshawe College Paralegal programját az LSUC akkreditálta. A Paralegal engedély megszerzéséhez az egyénnek akkreditált programot kell elvégeznie, engedélyezési vizsgát kell tennie, és jó karakterűnek kell lennie. Kérjük, keresse fel az LSUC honlapját a www.lsuc.on.ca címen, ahol további információkat találhat a Paralegal licenc követelményeiről.

162359_pexels-photo-4427627.jpeg

Tanulási eredmények

A végzős megbízhatóan bizonyította, hogy képes:

 1. Elemezze és szintetizálja a kanadai és tartományi kormányok, jogrendszerek és bírósági struktúrák alapvető elemeit, beleértve az engedélyezett gyakorlatokkal kapcsolatos elveket és törvényeket, valamint az eljárási és bizonyítási szabályokat minden bíróságon.
 2. Fogalmazza meg és tartsa be a jog általános elveit, a jogetikát és az üzleti gyakorlatokat, különös tekintettel a jogállamiság szabályaira.
 3. Használja a bíróságok és közigazgatási bíróságok alkalmazandó struktúráját, eljárását és joghatósági jogkörét a jogviták és a jogviták engedélyezett keretei között a viták és fellebbezések sikeres megoldásához.
 4. Olyan stratégiák kidolgozása és értékelése, amelyek megfelelnek az etikai elveknek és a magatartási kódexeknek, valamint a szakmai kompetencia fejlesztése.
 5. Válasszon, értékeljen és állítson össze hatékony jogérvényesítési technikákat, beleértve a szóbeli és írásbeli jogi prezentációkat, pontos jogi terminológia használatával.
 6. Használjon hatékony emberi kapcsolatokat, személyközi és beavatkozási stratégiákat az alternatív vitarendezésben, hogy segítsen a konfliktusok megoldásában.
 7. Válassza ki a megfelelőt, és használjon különféle jogi kutatási eszközöket az esetek, jogszabályok és jogi szakirodalom kutatásához, értelmezéséhez, elemzéséhez, szintetizálásához és frissítéséhez, valamint meggyőző, pontos, jogi dokumentációk és memorandumok írásához a megfelelő jogi hivatkozás segítségével.
 8. Alkalmazza a jogi kutatási eredményeket, a jogi problémamegoldási módszert, valamint az etikai és gyakorlati irányelveket az esettanulmányok és az ügyfélforgatókönyvek elemzéséhez.
 9. Hatékony ügykezelési stratégiát dolgozzon ki a bíróságok, közigazgatási bíróságok vagy más képviseletek számára, és hatékonyan hajtsa végre.
 10. Elemezze és értékelje a paralegalok képviseletére vonatkozó korlátozásokat, és végezzen minden munkát a megengedett gyakorlat területén.
 11. Használja az informatikai erőforrásokat és a jelenlegi ipari számítógépes szoftvereket.
 12. Végezzen párhuzamos gyakorlatot, és működtessen kisvállalkozást, beleértve az ügyfélszolgálati, kommunikációs és számviteli elveket is, a Paralegal Magatartási Szabályzatának, a Paralegals etikai és szakmai felelősségének, valamint a hatékony üzletvezetés elveinek megfelelően.

Tanfolyamok

1. szint

Tegye meg az alábbi kötelező tanfolyamokat:

 • LAWS-6016 Kanadai jogrendszer-Bevezetés 3
 • Törvények 6017 Torták és szerződések 4
 • COMM-6020 Kommunikáció és írás 3
 • COMP-6053 Jogi számítógépes alkalmazások 2
 • JOG-6044 Jogi kutatás és írás 4
 • TÖRVÉNYEK-6037 Közigazgatási jog 3

2. szint

Tegye meg az alábbi kötelező tanfolyamokat:

 • LAWS-6024 Kiskövetelésű bíróság 3
 • LAWS-6028 Büntetőeljárás és összefoglaló elmarasztalási eljárás 3
 • LAWS-6029 Tartományi és gépjármű bűncselekmények 3
 • LAWS-6031 Törvényszéki gyakorlat és eljárás 3
 • LAWS-6032 Lakossági bérbeadó és bérlői jog 3
 • LAWS-6018 Bizonyíték és peres eljárás 3
 • FLDP-6015 Paralegal Field Placement-Introduction 0

3. szint

Tegye meg az alábbi kötelező tanfolyamokat:

 • JOG-6027 Etika és szakmai felelősség 3
 • TÖRVÉNYEK-6030 Foglalkoztatási jog 3
 • LAWS-6019 Alternatív vitarendezés 3
 • LAWS-6021 Gyakorlat Mgmt Kisvállalkozások működtetése 3
 • JOG-6025 Érdekképviselet 3
 • JOG-6026 Jogi számvitel 2
 • FLDP-6008 Paralegal Field Placement 3.6

Program rezidens

A hallgatóknak legalább 15 kreditet kell kitölteniük ebben a programban a Fanshawe College hogy megfeleljenek a program tartózkodási követelményének, és elvégezzék ezt a programot

Felvételi követelmények

Főiskolai oklevél joggal kapcsolatos területen
(Megjegyzés: minimum „B” átlag vagy kumulatív 3.0 GPA)

vagy

Egyetemi végzettség

vagy

A főiskola által megítélt, más intézménytől származó képesítés*

vagy

A kapcsolódó oktatás és a kapcsolódó tapasztalatok kombinációja egy kapcsolódó területen, amelyet a Kollégium a fentiekkel egyenértékűnek ítél

Jegyzet:

* Lehet, hogy a pályázóknak be kell nyújtaniuk a munkatapasztalat részleteit tartalmazó önéletrajzot és fedőlapot.

Angol nyelvi követelmények

Azoknak a pályázóknak, akiknek az első nyelve nem angol, az alábbi módszerek egyikével kell bizonyítani az angol nyelvtudást:

 • 12. osztályú főiskola vagy egyetemi adatfolyam angol nyelvű hitele Ontario középiskolából vagy azzal egyenértékű, a program belépési feltételeitől függően
 • Az angol mint idegen nyelv (TOEFL) teszt, minimum 88 ponttal az internetes teszten (iBT), az elmúlt két év teszt eredményeivel
 • Nemzetközi angol nyelvvizsgálati rendszer (IELTS) Akadémiai teszt, amelynek összesített pontszáma 6,5, a pontszám pedig nem kevesebb, mint 6,0 a négy sáv bármelyikében, a teszteredmények az elmúlt két évben.
 • Kanadai Akadémiai Angol Nyelv (CAEL) teszt, melynek összpontszáma 70, és a négy sáv bármelyikében nem éri el a 60-nál kevesebb pontszámot, az elmúlt két évben pedig a teszt eredményei
 • Pearson Test of English Academic (PTE) legalább 59 ponttal, az elmúlt két évben a teszt eredményekkel
 • A Cambridge-i angol teszt (FCE / CAE / CPE), amely a Cambridge-i angol nyelvű 176-os teljes pontszámot kapja, 169 nyelvnél kevesebb nyelvi készséggel, az elmúlt két évben végzett vizsgálati eredmények
 • Az angol nyelvértékelés (ELE) a Fanshawe College nál, a teszt összes szakaszában legalább 75% -os pontszámmal, az elmúlt két évben végzett teszt eredményekkel
 • Fanshawe College ESL4 / GAP5 hallgatók: Minimum 80% -os besorolás ESL4 / GAP5 9. szinten vagy 75% ESL4 / GAP5 10. szinten

Ajánlott tudományos előkészítés

Javasolt a magas szintű számítógépes ismeretek és billentyűzetismeret 40 wpm -en

Ajánlott személyes előkészítés

 • A diákoknak kiváló szóbeli és írásbeli kommunikációs készségekkel kell rendelkezniük angol nyelven, és kiváló elemző készségekkel kell rendelkezniük ahhoz, hogy sikeresek legyenek a Paralegal programban
 • A diákoknak nagyfokú felelősséggel, érettséggel, lelkiismeretességgel és önálló munkavégzéssel kell rendelkezniük kis felügyelet mellett
 • A diákoknak beszélniük kell egy paralelával, hogy megismerjék a paralegal feladatait és elvárásait

A pályázó kiválasztási kritériumai

Ha a jogosult pályázók száma meghaladja a programban rendelkezésre álló helyeket, a pályázó kiválasztási kritériumai:

 1. Az Ontario állandó lakosainak előnyben részesítése
 2. A kérelem beérkezése február 1-jéig (ezt követően a Fanshawe College a pályázókat először az első kézbesítés alapján veszi figyelembe, amíg a program nem teljes)
 3. A felvételi követelmények elérése

Karrierlehetőségek

A diplomásoknak készen kell állniuk arra, hogy jelentkezzenek a tartományi engedélyezési vizsgákra, és miután sikeresen befejezték az engedélyezési vizsgafolyamatot, és megszerezték az engedélyezett paralegal státuszt, jogosultak lesznek engedélyezett paralegalként Ontario államban, különböző jogi környezetekben, és/vagy önállóan járhatnak el. -munkaképes, és meghatározott jogi szolgáltatásokat kínálnak közvetlenül a nyilvánosságnak díj ellenében, ügyvéd felügyelete nélkül.

Belépők

A program eredménye

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések