Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Bevezetés

A Fanshawe College egy nagy, közfinanszírozott főiskola Londonban, Ontario államban, Kanadában – körülbelül kétórás autóútra Torontótól és a Niagara-vízeséstől. 21 000 nappali tagozatos hallgató tanul, köztük több mint 7 500 nemzetközi diák több mint 100 országból.

London, Ontario, Kanada

London lakossága körülbelül 400 000, a nagyvárosi területen pedig több mint 500 000. Itt található a Fanshawe College és a Western University is. Londonban csodálatos művészetek, piacok, színházak és éjszakai élet található. Több mint 200 parkkal és a világ legnagyobb édesvizű tavaival körülvett régióban „erdei városként” ismert. Londonban van egy nemzetközi repülőtér, és autóval, Greyhound Busszal vagy VIA vonattal is elérhető. Az UNESCO Kanadai Bizottsága Londont az UNESCO Zene Városává nyilvánította.

programok

A Fanshawe több mint 200 akadémiai programot kínál, kétéves diplomáktól és hároméves előrehaladott diplomáktól kezdve a posztgraduális programokig (egy év), és kitünteti a diplomát (négy év).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP - angol az akadémiai célokra

A diákok számára, akik először angolul szeretnének tanulni, a Fanshawe EAP programot kínál (angolul az akadémiai célokra). Tíz szint van az EAP programban, amely egyszerre nyolc hétig tart. Szabad gyakorlati teszt áll rendelkezésre, így a diákok meg tudják becsülni, hogy melyik szint érhető el leginkább.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

A Fanshawe Grads munkákat kap

A legfrissebb KPI (Key Performance Indicators) felmérés eredményei szerint a Fanshawe 87,6% -os végzettségének aránya két százalékkal meghaladja a tartományi átlagot. A diploma megszerzése után hat hónappal a Fanshawe-i öregdiák 80,2% -a elégedett a főiskolai végzettséggel, és a munkáltatók 94,2% -a elégedett a Fanshawe diplomások készségével és hozzájárulásával.

Extrák

A londoni Oxford Street campus teljes munkaidős diákjai teljes munkaidős LTC buszjáratot kapnak, tagjai a Student Wellness Centernek, valamint egészségügyi és fogászati lefedettség a Morcare-en keresztül. Számos klub és sportcsapat van a Fanshawe-nál - a játékosok és a rajongók számára!

2. felvételi lehetőség

Tekintse meg felvételi feltételeinket itt: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Fanshawe érdekel

A Fanshawe a Fanshawe Cares elnevezésű érkezési szolgáltatások csomagját kínálja minden új nemzetközi hallgató számára. A Fanshawe Cares a következőket tartalmazza:

  • Repülőtéri Üdvözlő Szolgálat, amelyet diáknagykövetek működtetnek;
  • Transzferszolgáltatás a torontói Pearson repülőtérről Londonba, Ontario államba;
  • Két éjszaka szállás biztosított (szükség esetén);
  • Segítség lakáskeresésben és bankszámla nyitásban (ha szükséges).

Ezenkívül a Fanshawe Cares program részeként a Nemzetközi Központ minden szemeszterben üdvözlő ülést tart, hogy megismerkedjen a Főiskolával és szolgáltatásaival, valamint hogy kapcsolatba lépjen más nemzetközi hallgatókkal.

Ösztöndíjak és finanszírozás 2. opció

Helyszínek

  • London Campus 1001 Fanshawe College Blvd. London, ON N5Y 5R6 Canada, , London

  • Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

  • Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

  • 169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

  • Kincardine

  • Saint Thomas

Kérdések