Keystone logo

Exeed College

A logo

Bevezetés

Az Exeed College

Exeed College , amelyet 2016-ban terveztek, a Westford Education Group tekintélyes vállalkozása, amely a legjobb értékelésű online/részmunkaidős tudományos programokat kínálja. Az Egyesült Arab Emírségekben székhellyel rendelkező világszínvonalú oktatásirányítási szolgáltató, az Exeed College az ÖET-ben, afrikai, ázsiai és déli országokban való kiterjedt jelenléte révén elősegíti az üzleti adminisztráció és oktatás doktori programjait, a speciális MBA-programokat, az oktatási mesterképzéseket és a különböző tanári képesítési programokat. keleti és európai országok. A vezető nemzetközi egyetemek és díjazó szervezetek által kínált kivételes oktatási programok lehetővé teszik a tanulók számára, hogy újra feltalálják magukat, és kitűnjenek szakterületükön.

A világszínvonalú diplomák megszerzése érdekében az Exeed College a legjobban jegyzett globális egyetemekkel ütötte meg a helyét, amelyek elkötelezettek a kivételes hallgatói tapasztalatok, a magas színvonalú oktatás, az úttörő kutatás és a kiváló szervezetekkel való kiterjedt együttműködés iránt.

Az Universidad Católica de Murcia, Spanyolország, City University, Malajzia, a Liverpool John Moores Egyetem, a Dél-Walesi Egyetem és a Plymouth Marjon Egyetem az Egyesült Királyságban, az Acacia Egyetem és a Carolina Egyetem az Egyesült Államokban az Exeed College -val partneri viszonyban álló fő egyetemek.

Küldetés

Küldetésünk, hogy világszerte elismert és akkreditált mesterképzési programokat biztosítsunk üzleti és menedzsment területeken, valamint tanárképzési képesítéseket, hogy a 21. századi dolgozó szakemberek széles körű tudással rendelkezzenek, hogy megfeleljenek akadémiai igényeiknek és átadható készségeiknek. Szilárd platform a dolgozó szakemberek számára, hogy ismereteket szerezzenek, mély betekintést nyerjenek és elsajátítsák az ilyen ismeretek munkahelyi alkalmazását; Hozzájárulunk a nagyszerű szervezetek, fenntartható közösségek és ezáltal az etikát és az integritást fenntartó progresszív nemzet felépítéséhez.

Látomás

Exeed College az elismert és akkreditált felsőoktatás, vezetői képzés és továbbképzés világelső szolgáltatói közé kíván tartozni a dolgozó szakemberek és gyakorló szakemberek számára, hogy felkészítse, gazdagítsa és felhatalmazza őket arra, hogy szakértőkké és vezetőkké váljanak a saját gyakorlati területen.

Helyszínek

 • Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun, , Sharjah

 • Oman Online

 • Saudi Arabia Online

 • Singapore Online

 • India Online

 • Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

 • Nigeria Online

 • Abu Dhabi

 • Malaysia Online

 • Murcia

Kérdések