Keystone logo
© CODE
European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

Bevezetés

Az Ön egyeteme a Viadrina!

A Viadrina Európa szívében található – a nemzetköziség a védjegye. Diákjai és oktatói több mint 80 országból származnak. Nem meglepő, hogy a hallgatóknak lehetőségük van idegen nyelvi kurzusokon részt venni az egyetem nyelvi központjában, és külföldön tanulni vagy szakmai gyakorlatot teljesíteni.

192654_AM-Fruehling_MG_0254.jpg
Fotos © Heide Fest / European University Viadrina in Frankfurt (ODER)

Egy program, három fokozati lehetőség

Az IHL program három diplomatípus lehetőségét teszi lehetővé: az első egy LL.M. program (90 ECTS), amely teljes vagy részmunkaidőben is elvégezhető; Diploma program (60 ECTS), amely ugyanazokat a kurzusokat fogja követni két szemeszter értékében, de rövidebb lesz, szakdolgozat és szakmai gyakorlat nélkül; az utolsó pedig a bizonyítvány program (30 ECTS), amely még tömörebb tantervet tesz lehetővé, amely egy szemeszteres kurzusokból áll, de még mindig egy adott területre szakosodhat.

A jó útmutatás nagy sikert jelent

Kis létszámú osztályokat és személyre szabott szolgáltatást kínálunk. A Viadrina tanulási környezete kiváló, és kis létszámú osztályokat, közvetlen kapcsolatot az akadémiai személyzettel, személyre szabott hallgatói szolgáltatásokat, szakmai gyakorlati lehetőségeket és karriertervezési segítséget tartalmaz. A Viadrina olyan légkört biztosít, ahol a hallgatók nyugodtan készülhetnek a vizsgákra, időben érettségizhetnek, és felkészülhetnek a szakmai életbe való belépésre. Üdvözöljük a Viadrina családban!

A fogadó egyetem

Nemzetközi emberi jogok és humanitárius jog mestere A mesterképzést az 1991-ben alapított Viadrina Európai Egyetemen folytatják. Mint ilyen, folytatja az első Brandenburgi Állami Egyetem (Alma Mater Viadrina, 1506-1811) szép hagyományát. Az egyetem három karból áll, az Állam- és Jogtudományi Karból, a Közgazdaságtudományi Karból és a Kultúratudományi Karból, a kapcsolódó központok és intézetek mellett. A Poznani Egyetemmel szorosan együttműködve vezeti a Collegium Polonicum-ot Frankfurt (Odera) testvérvárosában, Słubicében, amely Lengyelországban található, közvetlenül az Odera folyón túl a Viadrinától. A Viadrina a lengyel és más kapcsolódó európai egyetemekkel együttműködve különösen arra törekszik, hogy szembenézzen az újonnan megnyílt és kibővült Európa kihívásával, hidat építve Kelet- és Nyugat-Európa között. Emellett az egyetemnek számos más nemzetközi partnerintézménye van szerte a világon.

Statisztika

Itt kezdődik Európa

A Viadrina 1991-es újranyitása óta 6000 nemzetközi hallgatónk 85 országból tanul jogot, közgazdaságtant és kultúrát. Az Európai Egyetem nemzetközileg is elismert címmé fejlődött a német-lengyel határon, jelenleg hozzávetőleg 6000 hallgatót vesznek fel. A jog, a közgazdaságtan és a kultúra európai és nemzetközi vonatkozásai különleges szerepet játszanak a Jogi, Gazdálkodástudományi és Gazdaságtudományi és Kultúrtudományi karaink által kínált diplomákban.

    Helyszínek

    • Frankfurt an der Oder

      Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

    Kérdések